Milyarder Tim Draper: İnsanlar Dolardan Kaçıp Bitcoin (BTC) Satın Alacaklar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girişim kapitalisti Tim Draper, Bitcoin’in (BTC) son zamanlarda yaşanan kripto para ayı piyasasına rağmen kitlesel olarak benimseneceğinden emin olduğunu açıkladı.

Coinbase, Hotmail, Skype, Tesla ve Twitter‘da  birçok yatırımcıdan önce konumlanan ve pozisyon alan risk sermayesi yatırımcısı Draper, kripto para camiasındaki çöküşü 1929 yılında Wall Street üzerinde yaşanan krize benzetiyor. Fakat aynı zamanda Bitcoin’in bunun üstesinden gelebilecek kadar güçlü bir teknolojik yapısı olduğunu ifade ediyor.

Draper yeni bir röportajında, genel halkın Bitcoin’in günlük satın alımlar için uygun bir seçenek olduğunu anladığında kripto paraları büyük ölçüde kullanmaya başlayacaklarını söyledi. Röportajın devamında sözlerine şu şekilde devam etti:

Büyük kitleler çok yakında kripto para piyasasına gelecekler ve bir kez geldiklerinde hepsi bir anda gerçekleşecek.

Yiyeceklerinizi, kıyafetlerinizi ve evinizi Bitcoin ile alabileceğiniz zamanları bir düşünün. İtibari para birimine sadık kalmak için hiçbir neden olmazdı çünkü o kadar iyi değil, bir tür siyasi güce bağlı ve bankalardan geçmesi gerekiyor. Bitcoin çok daha az sürtünmeye sahip ve aynı zamanda küresel.

Draper, tüketicilerin zaman içinde dolara olan güvenini kaybedeceğini ve bunun yerine Bitcoin’i daha makul bir seçenek olarak görüp yatırımlarını bu yöne çevireceklerini ön görüyor.

Ben Bitcoin’e sonuna kadar inanan biriyim. Yıllar boyunca Bitcoin almaya devam ettim ve bir noktada dolardan bir tür kaçış olacağını hissediyorum.

Milyarder Draper, daha büyük hükümetler Bitcoin’i bir tehdit olarak görürken, ekonomik olarak daha güçsüz ülkelerin Bitcoin’in sunduğu finansal fırsatları göz önünde bulunduracağını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarder Tim Draper: İnsanlar Dolardan Kaçıp Bitcoin (BTC) Satın Alacaklar
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!