FTX, Kripto Para Piyasasını Ayakta Tutmaya Devam Ediyor: BlockFi ile 680 Milyon Dolarlık Anlaşma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX, kripto para borç verme (lending) ve staking platformu BlockFi’ı 240 milyon dolar karşılığında satın aldı.

BlockFi CEO’su Zac Prince resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, BlockFi’ın kripto para borsası FTX ile 680 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Anlaşmaya göre FTX, 400 milyon dolarlık kredi tahsisi sağlayacak. Ayrıca hissedarların oylarıyla onaylanan anlaşma, FTX’e, BlockFi’ın tamamını 240 milyon dolara kadar satın alma opsiyonu sunuyor.

Yapılan açıklamada 240 milyonluk satın alma opsiyonun, BlockFi’ın performansına bağlı olarak değişkenlik gösterebileceği belirtildi.

FTX’İn geçtiğimiz yıl yaklaşık 5 milyar dolarlık değerlemeye sahip olan BlockFi’ı 25 milyon dolara aldığı iddiaları birkaç gündür söyleniyordu. CNBC, 30 Haziran tarihli haberinde konuya yakın üç farklı kaynağa atıfta bulunarak FTX‘in, geçtiğimiz haftalarda 250 milyon dolarlık bir döner kredi tesisi sağladığı BlockFi‘ın tamamını 25 milyon dolara satın almak için anlaşmaya yakın olduğunu bildirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX, Kripto Para Piyasasını Ayakta Tutmaya Devam Ediyor: BlockFi ile 680 Milyon Dolarlık Anlaşma
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!