Axie Infinity’nin Ronin Köprüsü Yeniden Sorun Çıkarttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ve Blockchain sektörünün en büyük hack saldırılarından birine maruz kalan Axie Infinity‘nin Ronin köprüsü, yaşadığı sorunlar sonrası kısa bir süre önce yeniden işlemlere başladı. Ancak üzerine çalışıldığı ve kullanıcıların güvenli bir şekilde kullanabileceği söylenen yeni sürümde bazı aksaklıklar kullanıcıları korkuttu. Öyle ki köprüdeki işlemler durdu ve askıda kaldı.

Axie Infinity’nin Ronin Köprüsünde Yaşanan Sorunun Kaç Kere Daha Olacağı Bilinmiyor

Blockchain tabanlı play2earn oyunlarının ilk örneklerinden olan Axie Infinity, çok kısa bir süre içerisinde oldukça büyük kitlelere ulaştı. Kullanıcıların oynadıkça kazanabilecekleri bir iç ekonomi sistemine sahip olan oyun, Ethereum Blockchain ağı üzerinde çalıştığından artan kullanıcı trafiklerine karşı yeni bir çözüm geliştirmek zorunda kaldı.

İlginizi çekebilir: Kolombiya, Tapu Hizmeti için XRPL Blockchain’i Kullanacak

Ronin olarak adlandırılan bu çözüm, geçmişte verilen bir onaylı adres sebebile saldırıya uğramış be 622 milyon dolarlık varlığın çalınmasına neden olmuştu. Axie Infinity’nin yan ağı Ronin ve ağın Ethereum ile iletişimini sağlayan köprü, yaşanan bu saldırı sonrası kapatılmış ve kısa bir süre öncesine kadar bakıma alınmıştı. Ancak kısa bir süre önce açılan köprü, yeniden hata verdi ve kullanıcıların işlemleri gerçekleştirilmedi.

Kullanıcıların işlemlerinin askıya alınması ve kullanıcıların şikayet etmesi üzerine açıklama yapan Axie Infinity, Twitter adresi üzerinden sorunu farkında olduklarını, tespit ettiklerini ve çözümün bir sonraki güncelleme ile çözüleceğini belirttiler. Ağda yaşanan sorunun varlıkları etkilemediğini belirten geliştiriler, bu sorunun ne sıklıkla ortaya çıkacağını bilmediklerini belirtirken güncellemenin 10 Temmuz gibi gelmesini planladıklarını açıkladılar.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Axie Infinity’nin Ronin Köprüsü Yeniden Sorun Çıkarttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!