Coinbase kripto kışı sırasında Avrupa’da büyümek istiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase, “kripto kışı” sırasında Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki faaliyetlerini büyütecek. Coinbase Başkan Yardımcısı Nana Murugesan, şirketin birçok kişiyi işten çıkarmasına ve iş ilanını iptal etmesine rağmen; İtalya, İspanya, Fransa ve Hollanda’da lisans alma niyeti olduğunu açıkladı.

ABD merkezli kripto para borsası, İsviçre’de şimdiden ilk çalışanlarını işe aldı. Şirketin Birleşik Krallık, İrlanda ve Almanya’da kripto para ticareti yapma lisansı da bulunuyor.

Murugesan, 29 Haziran’da gerçekleştirdiği röportajda şirketin şimdiyse Avrupa’da daha da büyümeyi planladığını açıkladı. Dahası şirket, kripto para ayı piyasası sırasında bölgedeki bazı şirketlere satın almaya da açık.

Yönetici, kripto odaklı çoğu şirketin nakit sıkıntısı yaşaması ve iflas riski ile karşı karşıya olması nedeniyle diğer ülkelere yayılmak için ideal bir dönemde olduğumuzu düşünüyor. Kripto ayı piyasası, sektörün neredeyse 2 trilyon dolar değer kaybetmesine yol açtı. Kripto piyasasının toplam değeri, mevcut durumda yaklaşık 900 milyar dolar ölçülüyor.

Tüm bu sıkıntılar, Three Arrows Capital ve Celsius Network’ü kapanmanın eşiğine getirdi:

“Birleşik Krallık ve Avrupa’ya 2015-2016 arasındaki son büyük ayı piyasası sırasında girmiştik.”

Cointelegraph, yorum talebi için Coinbase’e ulaşmaya çalıştı fakat yanıt alamadı.

Coinbase ABD’de epey popüler bir kripto para borsası olsa da, Binance, FTX ve Crypto.com gibi daha yeni rakipleri ile sıkı bir rekabet halinde. Binance’in ABD iştiraki Bitcoin işlemlerinden artık komisyon almayacağını duyurduğunda, Coinbase hisseleri düşüş gösterdi.

Dolayısıyla Coinbase, dünyanın diğer bölgelerinde popülerliği giderek artan rakipleriyle rekabet, canlı tutabilmek için çalışıyor. Hem Binance hem de FTX, Orta Doğu bölgesinde faaliyet göstermek için lisans aldı. Fransa ve İtalya’da da lisans alan Binance, diğer bazı Avrupa ülkelerinde lisans alabilmek için de uğraşıyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase kripto kışı sırasında Avrupa’da büyümek istiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!