Bu SHIB ve Bitcoin Grafiklerine Dikkat: Olacakları Gösteriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki satışlar devam ederken, SHIB ve Bitcoin grafiklerinde ayı bayrağı şekillendi. Bu yazıda, bu modelin hangi seviyelere işaret ettiğine bakalım.

Shiba Inu, Dogecoin ve Bitcoin’i bu formasyonu izliyor

Shiba Inu, son günlerde Bitcoin ile birlikte düşüteydi. Dogecoin ve Bitcoin de dahil olmak üzere bir dizi altcoin, günlük grafikte ayı bayrağı formasyonu şekillendirdi. Bu model Shiba Inu için istisna değil.

Ayı bayrağı, direği oluşturan dik bir düşüşle oluşur. Ardından stoğu paralel çizgilerle bir kanal arasında daha yükseğe veya bir sıkma üçgeni modeline getiren bir konsolidasyonu takip eder.

Bu formasyon ayılar ve boğalar tarafından iki farklı şekilde yorumlanır:

Yükselişte olan yatırımcılar için “eğilim olumludur”. Fiyatlar kısa bir süre için bir sonraki kanalda yükselmeye devam edebilir. Agresif yatırımcılar, daha düşük trend çizgisinde satın almaya ve daha yüksek trend çizgisinde satmaya çalışır.Ayılar ise, giriş için yüksek hacimde bayrak oluşumunun alt azalan trend çizgisindeki kırılmayı izlemek ister. Bir coin ayı bayrağı modelinden ayrıldığında, ölçülen aşağı hareket direğin uzunluğuna eşittir. Aynı zamanda, bayrak içindeki en yüksek fiyata eklenmelidir.

Bir coin, bir işlem gününü bayrak formasyonun üst trend çizgisinin üzerinde kapattığında veya bayrak direğin uzunluğunun %50’sinden fazla yükseldiğinde ayı bayrağı geçersiz kalır.

Bu formasyon SHIB için neler söylüyor?

Shiba Inu’nun ayı bayrağı formasyonu, 10 Haziran’da başladı. Bu tarih ile 13 Haziran arasında kutup oluştu ve ardından 24 saatlik ticaret periyotları boyunca bayrak oluştu. Model tanınırsa ölçülen hareket yaklaşık %30’dur ve Shiba’nn 0.00000625 dolara düşebileceğini gösterir.

Shiba Inu düşüş trendinde işlem görüyor. En son 8 Haziran’da 0,000001091 dolarda görülen dip ve 13 Haziran’da 0,0000074 dolarda oluşan LL seviyesi. Shiba Inu ayı bayrağı formasyonundan ayrılırsa, analistlere göre büyük bir düşüş kapıda olacak.SHIB RSI %30’da ölçüldüğünden, ayı bayrağından ayrılsa bile önümüzdeki birkaç gün içinde sıçrama yapması muhtemel. Bir kriptonun RSI’si bu seviyeye ulaştığında veya altına düştüğünde aşırı satılır. Aynı zamanda bir sıçrama bekleyen teknik traderlar için bir satın alma sinyali olabilir.SHIB, sekiz günlük ve 21 günlük EMA altında işlem görüyor. Sekiz günlük EMA, her ikisi de düşüş indikatörü olan 21 günün altında seyrediyor. SHIB ayrıca, düşüş eğilimi gösteren 50 günlük ve 200 günlük SMA’nın oldukça altında işlem görüyor.Yukarıda 0.00001349 dolar ve 0.00001734 dolar dirençler. Aşağıda 0.00000690 ve 0.0000600 dolarda destekler var.

Bu SHIB ve Bitcoin Grafiklerine Dikkat

Bitcoin 15.500 dolara mı gidiyor? Grafikler neler söylüyor?

Bitcoin kısa bir toparlanmanın ardından Perşembe günü yaklaşık %7, bugün %2 düştü. Bitcoin’in ayı bayrağı, 8 Haziran’dan 24 saatlik zaman dilimleri eşliğiyle 14 Haziran’a kadar şekillendi. Ölçülen hareket, eğer model tanınırsa yaklaşık %33, bu da Bitcoin’in 15.500 dolar seviyesine düşebileceğini gösteriyor. Bu formasyon Bitcoin için aşağıdaki görünümü ortaya koyuyor:

Bitcoin, Salı günü 23.299 dolarda oluşturulan HL ve Çarşamba günü 20.071 dolarda oluşturulan LL ile düşüş trendinde işlem görüyor. Önümüzdeki işlem seanslarında Çarşamba gününün en düşük seviyesinin altına düşerse, analistlere göre muhtemelen başka bir dine yönelecek.Sonunda, Bitcoin RSI son üç 24 saatlik işlem seansında %23 ile %25 arasında gezindiği için yukarı yönlü daha büyük bir sıçrama gelmesi muhtemel. Bir kriptonun RSI’yı %302un altına düştüğünde aşırı satılır. Bu da traderlar için satın alma sinyali olabilir.Sonuç olarak, Bitcoin’in 22.729 dolar ve 25.772 doların üzerinde direnci var. Psikolojik destekler 20.000 ve 19.915 doların altında.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu SHIB ve Bitcoin Grafiklerine Dikkat: Olacakları Gösteriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!