BlackRock Yöneticisinden Umutlandıran Bitcoin Yorumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) her ne kadar uzun bir sürenin ardından yeniden 20.000 dolar bandına düşse de Bitcoin’e olan destek devam ediyor. Son olarak ABD merkezli varlık yönetim şirketi BlackRock‘un Baş Yatırım Yöneticisi Rick Rieder, Bitcoin’in hâlâ dayanıklı bir varlık olduğunu düşündüğünü açıkladı.

BlackRock Yöneticisinden Bitcoin (BTC) Desteği

Lider kripto Bitcoin (BTC) son 1 yıl içerisinde değerinin yaklaşık olarak üzde 46’sını kaybetmiş durumda. 69.000 dolarlık altın günlerinden uzaklaşan Bitcoin (BTC), 20.000 dolar bandına sıkışıp kalmış durumda. Bu durum kripto para piyasalarının 900 milyar dolara kadar gerilemesine neden olurken, trilyon dolarlık varlık yönetim şirketi BlackRock’un desteği hâlen devam ediyor.

BlackRock’un küresel sabit gelirli baş yatırım yöneticisi Rick Rieder Yahoo Finance Live’a verdiği röportajda kripto etrafında oluşturulan kaldıracın çoğunun hızla çözüldüğünü gözlemlediklerini belirtti:

İlginizi çekebilir: Rusya’nın Petrol Devi, BitRiver ile Kripto Madenciliği için Çalışacak

“Bitcoin ve kriptonun hala dayanıklı varlıklar olduğunu düşünüyorum. Bu dayanıklı bir iş, ancak etrafında nakit olarak çok fazla fazlalık vardı”

Bitcoin için fiyatların bir sonraki nereye gideceğini tahmin etmenin zor olduğunu söyleyen Rieder, bu miktarda baskı altındaki varlıkların iyileşmeden önce genellikle aşağı yönlü olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BlackRock Yöneticisinden Umutlandıran Bitcoin Yorumu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!