ABD’deki Siyasi Adaylara Kripto Para ile Bağış Alma Kolaylığı Geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’deki siyasi adaylar, önümüzdeki ay kullanıma açılacak yeni bir platform sayesinde kripto para cinsinden bağış alabilecekler.

Yeni bir fon toplama platformu olan Engage Raise’in ABD’deki ara seçimler başlamadan önce, Temmuz 2022’de kullanıma hazır olması planlanıyor.

Siyasi adaylar bu platformu kullanarak bir web tarayıcısı veya kendi sitelerindeki bir araç üzerinden bitcoin (BTC) ile bağış alabilecekler.

Engage Labs’e bağlı olan Engage Raise, tohum öncesi yatırım turunda neredeyse 1 milyon dolarlık fonlama almayı başardı.

Engage Labs CEO’su Martin Dobelle’in açıklamalarına göre siyasi adaylar, bu platformu “kripto ve blockchain topluluğu ile bir araya gelmek için” kullanabilecekler.

Bitcoin’in kullanım alanları çoğalırken, kripto para piyasasındaki düşüş devam ediyor. 2021’de 68 bin doların üstüne ulaşarak rekor kıran bitcoin, şu anda 20 bin 950 dolardan el değiştiriyor.

Piyasanın gidişatını değerlendiren Dobelle ise “Piyasanın genel olarak toparlanacağı ve kripto piyasasında 2024’teki seçime kadar sürecek büyük bir yükseliş trendinin olacağı konusunda iyimseriz.” diyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’deki Siyasi Adaylara Kripto Para ile Bağış Alma Kolaylığı Geliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!