Binance CEO’sundan Piyasa Yorumu ve O 5 Altcoin İçin Duyuru!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Firmalar kripto kışının sert etkilerinden etkilenirken; Binance, işe alım ve kazançlı anlaşmalar yaparak erişimini agresif bir şekilde genişletme planlarını açıkladı. Bu sırada Binance’in kurumsal kolu Binance Institutional, 5 altcoin hakkında duyuru yaptı

Binance CEO’su, borsanın güçlü finansal durumundan bahsetti

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Consensus 2022 konferansında, piyasalardaki tatsız fiyatlar arasında yeni işe alımlarla personel gücünü artırmak için planlarını paylaştı.  Zhao, Binance’in “çok sağlıklı bir savaş sandığına” sahip olduğunu söyledi. “Aslında şu anda işe alımları genişletiyoruz” ifadelerini kullandı. CEO, artan birleşme ve satın alma faaliyetlerine başlayacağı için borsadaki personel sayısının artırılmasının Binance gündemindeki tek şey olmadığını söyledi.

Bitcoin Ayı Piyasasında Nasıl Hayatta Kalınır? İşte İpuçları!

Binance’in kripto kışının ortasında genişleme kararı şüpheyle karşılanabilir. Ancak Zhao, firmanın güçlü finansal pozisyonunun nedeninin “tutumlu” olmaları ve pazarlamaya aşırı harcama yapmamalarının sonucu olduğunu iddia etti. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere geçmişte rakip borsala Super Bowl reklamlarına ve stadyumların (ör. Crypto.com) isim haklarını elde etmek için milyonlarca dolar harcadı. Zhao, “Boğa piyasaları sırasında herkes kendi projelerine başlıyor, herkes gülünç paralar ödüyor. Kripto kışındaysak, bundan yararlanacağız, bunu maksimuma çıkaracağız,” ifadelerini kullanıyor.

Binance’in rakipleri daralma yönünde

Binance’in kariyer sayfasına bir bakış, İş Geliştirme, İletişim, Müşteri Desteği, Veri ve Araştırma ve Kantitatif Strateji alanlarında birden fazla ülkeye yayılmış çeşitli iş ilanlarını ortaya koyuyor. Borsa, Forbes ile yılın başlarında girdiği 200 milyon dolarlık stratejik yatırımı da iyileştirme planını duyurdu. Kripto fiyatları, Bitcoin’in 18 ayın en düşük seviyesine ulaşmasıyla birlikte son 30 gün içinde tepetaklak oldu. Alandan sermayenin çıkışı ve kitlesel kripto tasfiyeleri, Coinbase’in borsa için haber personeli alımını dondurmasına ve hatta sözleşmeleri feshetmek için fazladan çaba sarf etmesine neden oldu.

Bugün Bu 10 Altcoin İçin Önemli Gün: İşte Olacaklar!

Bir başka önde gelen ABD kripto borsası olan Gemini, şirketin işgücünü yüzde 10 oranında azaltacağını açıkladı. Çalışanlara paylaşılan bir mektupta Gemini, “bunun mevcut makroekonomik ve jeopolitik kargaşa ile daha da kötüleştiğini” belirtti. Rain Financial, Buenbit ve Bitso, piyasaları sarsan kripto kışı ışığında personelinin küçültüldüğünü duyurdu. Guggenheim’dan Scott Minerd, bu kışın Bitcoin’in fiyatını 8.000 dolara kadar indirebileceğini tahmin ediyor.

Borsa, 5 altcoin için duyuru yaptı

Bu sırada Binance, Binance Custody hizmetinin artık çeşitli altcoin’ler için yatırma ve çekme işlemlerini desteklediğini söyledi. Açıklamalara göre borsa Ampleforth (AMP), Lido Finance (LDO), IOST (ISOT), Serum (SRM) ve Ethereum Name Service’i (ENS) destekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance CEO’sundan Piyasa Yorumu ve O 5 Altcoin İçin Duyuru!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!