Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum 2.0 devam ederken, Ethereum (ETH) blok zinciri için bir Proof-of-Stake Ağına geçiş gerçek olmak üzere. Kullanıcılar ve geliştiriciler, bu yükseltmenin ağa sağlayacağı gelişmeler konusunda heyecanlı. Ropsten’de 8 Haziran’da planlanan birleşme ile balinalar, birleşmeyi takip edebilecek bir fiyat artışına hazırlanıyor gibi görünüyor.

Glassnode verilerine göre, 32+ Ether Coin’e sahip adres sayısı 13 ayın en yüksek seviyesi olan 111.292’ye ulaştı. 3 Haziran’da önceki 13 ayın en yüksek seviyesi olan 111.285 görüldü. Bu, Ropsten birleşmesinin günü yaklaştıkça, daha fazla insanın bu altcoini biriktirmeye devam ettiğini gösteriyor.

Basında, aynı kaynaktan gelen veriler, 1+ Ether Coin tutan adreslerin sayısının 31 Mayıs’tan bu yana istikrarlı bir artış gösterdiğini de gösterdi. Yazma sırasında, rakam 1.485.908 adresteydi. Bu, büyük ve küçük balinaların birleşme öncesinde jetonu biriktirmeye devam ettiği anlamına gelir.

Başka ne biliyoruz?

Hâlâ 2 Bin Dolarlık Pozisyonun Altında

Birkaç hafta önce, Bitcoin (BTC) değeri düştüğünde ve en büyük kripto para birimi 30 bin dolarlık stratejik işaretini koruyamadığında, madeni para da 2 bin dolarlık pozisyonunun altına düştüğü için Ether jetonunun fiyatı çok etkilendi. Son 24 saatte kaydedilen yalnızca %1,28’lik bir artışla, token, basın zamanında 1.794.24 dolardan el değiştirdi. 

Yazma sırasında fiyat kırmızı bir mum çubuğuyla işaretlendiğinde, Ethereum madeni para için Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Para Akışı Endeksi (MFI) 50 nötr bölgenin altında kaldı. Aşırı satım pozisyonuna giren RSI, basın zamanında aşağı doğru bir eğri üzerindeydi ve 38.16’da sabitlendi.

Benzer şekilde, MFI da yazı yazarken 36.91’de kaldı. Her iki göstergenin de, kripto piyasasını sarsan kan banyosunun başlamasının ardından 6 Nisan’dan bu yana 50 nötr işaretinin altında olduğunu belirtmek ilginçti.

Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey! 5

Son 24 yılda fiyattaki %1’lik cılız bir artışla, aynı zaman diliminde işlem hacmi %43,74 düştü. Bu, incelenen süre içinde artan dağıtıma işaret ediyor ve fiyat daha da aşağı düşebilir. 

Basın zamanında, Ethereum tokeninin piyasa değeri 217,36 milyar dolardı. Bu, yılın başında kaydedilen 438,13 milyar dolardan %50’lik bir düşüşü temsil ediyor. 

Zincir Üzerinde Analiz

Yaklaşan birleşme görüşmeleri yükseldikçe zincirden daha fazla verinin gözden geçirilmesi, Ether tokeninin sosyal cephede daha fazla vızıltı ürettiğini ortaya çıkardı. Bunu ölçmek için temel ölçütler – Sosyal Hakimiyet ve Sosyal Hacim – yüksek rakamlar kaydediyor. Basın zamanında, Sosyal Hakimiyet %9,23 seviyesindeydi. Öte yandan, Sosyal Hacim 232’de yerini aldı.

Ethereum Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey! 6

Benzer şekilde, yazının yazıldığı sırada 51’de duran madeni para için Geliştirme Faaliyeti endeksi 31 Mayıs’tan bu yana istikrarlı bir yükselişte.

Ethereum Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey! 7

Buna ek olarak, birleşme yaklaştıkça, ağdaki en iyi 10 adres tarafından tutulan toplam Ether jetonlarının yüzdesi de istikrarlı bir şekilde yükseliyordu. Basın zamanında, bu, Ethereum’un toplam dolaşımdaki arzının %24’üne sabitlendi.

Ethereum Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey! 8

Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey!
Tron (TRX) Haziran 2021’den Bu Yana Kârlılıkta BTC, ETH ve SHIB’i Nasıl Geride Bıraktı?
30 Bin Dolar Civarındaki Bitcoin, 9 Haftadan dan Sonra İlk Yeşil Haftaya Gidiyor!
Bitcoin (BTC) Sahipleri Pozisyonlarından Çıkmadan Önce Bunu Bilmeliler!
AAVE, DeFi Varlıkları İçinde En Büyük Kümülatif Getiriyi Görüyor, Ancak Burada Bir Uyarı Var!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum (ETH): Birleşmeye Sadece Birkaç Gün Kaldı, İşte Bilmeniz Gereken Her Şey!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!