Tim Draper: Sıradaki Bitcoin boğa piyasası kadınlar tarafından yönetilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü yatırımcı Tim Draper’a göre, kadınların perakende işlem gücü Bitcoin’i 250.000 dolara çıkarabilir.

Deneme amaçlı metin. Değişecek kelime Bitcoin (BTC) şeklinde. Değişecek kelime Ethereum (ETH) şeklinde. Bir de Binance Coin (BNB) var tabii.Milyarder yatırımcı Tim Draper, Bitcoin’in daha fazla işletmede uygun maliyetli bir ödeme seçeneği olarak sunmaya başlaması durumunda, kadınların BTC fiyatını artırmaya başlayacağını düşünüyor.

Kendi de Bitcoin (BTC) yatırımcısı olan Draper, geçtiğimiz hafta Wolf of All Streets YouTube yayınında Scott Melker’e, kadınların en büyük kripto para birimini 250.000 dolara kadar yükseltebilecek güce sahip olduklarını söyledi.

Mağaza sahipleri BTC’yi yaygın bir ödeme şekli olarak kabul etmeye başladıkça, “tüm kadınların Bitcoin cüzdanları olacak ve Bitcoin ile bir şeyler satın alacaklar” dedi:

O zaman, Bitcoin fiyatının bir anda 250.000 dolarlık tahminime ulaşacağını göreceksiniz.

Draper, Bitcoin’i bir an önce kabul etmeye başlamanın işletmelerin çıkarına olacağına inanıyor. Çoğu mağaza sahibinin düşük marjlarla çalıştığını kabul ediyor, bu nedenle büyük kredi kartı şirketleri Visa veya Mastercard ile çalışmaya kıyasla düşük işlem ücretleri BTC’nin teşviğini artırabilir.

Fantastic podcast with @TheWolfofAllStreets. I recommend you listen to me at 2X speed. Slow speech day. Important points. #centralafricanrepublic #elsalvador #jeffbezos #bitcoin #freedom #trust https://t.co/nqXD3tLCZY

— Tim Draper (@TimDraper) May 28, 2022

CreditDonkey’e göre, ortalama bir kredi kartı işlemi, satıcılara mağazada yüzde 2,9’a ve satın alma başına yüzde 3,5’e kadar çevrim içi maliyete neden oluyor. Karşılaştırıldığında, Bitcoin veri derleyici BitInfoCharts’a göre, ortalama BTC işlem ücreti işlem başına sabit 1,4 dolar civarında.

Draper, kadınların “perakende harcamalarının yaklaşık yüzde 80’inden sorumlu olduğunu” ve perakendecilerin Bitcoin’i seçerek kredi kartı şirketlerine ödenen ücretlere kıyasla tasarruf edebileceklerini söyledi. Morning Consult firmasının Tüketici Bankacılığı ve Ödemelerin Durumu araştırmasına göre, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm kripto sahiplerinin yüzde 30’unu kadınlar oluşturuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tim Draper: Sıradaki Bitcoin boğa piyasası kadınlar tarafından yönetilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!