WEF 2022: Meta yöneticisine göre Satoshi Nakamoto kadın olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Ekonomik Forumu’nun dördüncü gününde Web3’te kadınların rolü ve merkeziyetsiz ekosistemin nasıl kapsayıcı olabileceği konuları tartışıldı.

Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) dördüncü gününde Web3’te kadınların rolü ve merkeziyetsiz ekosistemin nasıl kapsayıcı olabileceği konuları tartışıldı.

Women are investing in crypto at half the rate of men. Join us at #WEF22 to hear about solutions we can implement to get women at the forefront of this digital revolution. @KristinaLCorner @sarahendline @Billwrightv @nicolamen @srolondon https://t.co/jBbiauzSWi pic.twitter.com/xWlhqv5p5m

— The Female Quotient (@femalequotient) May 25, 2022

Cointelegraph Baş Editörü Kristina Lucrezia Cornèr’ın yönettiği “Web3’ün Ön Saflarında Neden Kadınlar Olmalı” adlı panele Meta Başkan Yardımcısı Nicola Mendelsohn, Global Blockchain Business Council CEO’su Sandra Ro, Harvard Business School’dan Sarah Endline ve Splunk Kamu İlişkileri Başkanı Bill Wright katıldı.

Web3 ve kripto alanında kadın rol modelleri konuşan panel katılımcıları, yeni ve gelişen sektördeki kilit kadın temsilcilerin katkılarına değindi. Mendelsohn ise şakayla karışık Bitcoin’in (BTC) anonim yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun bir kadın olabileceğini söyledi:

“Size bir örnek vereyim: Satoshi Nakamoto. Hepimiz onun erkek olduğunu düşünüyoruz, değil mi? Bu da bizim yanlı görüşümüz değil mi? Bu yalnızca bir isim — gayet bir kadın da olabilir.”

Cornèr da Bitcoin’in yaratıcısının tek bir kişi yerine hem kadın hem de erkeklerden oluşan bir grup olduğuna inandığını ekledi.

Panelde kadınların günümüzde karşılaştığı zorluklar ve nelerin iyileştirilebileceği de konuşuldu. Ro, kadınların NFT alanına giderek daha fazla katkı sunduğuna dikkat çekerken, kripto alım satım alanında kadınların yeterince temsil edilmemesine dair endişelerini de dile getirdi.

Ro, kripto alım satım tarafında da kadınların yer alabileceği bir ortam oluşturmanın gerektiğini vurguladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
WEF 2022: Meta yöneticisine göre Satoshi Nakamoto kadın olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!