XRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, son 12 gün boyunca dört saatlik zaman diliminde yüksek likidite aralığına yaklaşırken, piyasa yüksek oynaklıktan kaçındı. Daha geniş duygu, ‘aşırı korku’ bölgesi etrafında hala pusudaydı.

Bu nedenle, XRP, VeChain ve WAVES’in kısa vadeli teknikleri, düşüşe karşı nötr bölgede gezindi. Alıcıların yine de sıkı aşamadan çıkmak için yeterli itme gücü elde etmek için hacim enjekte etmesi gerekiyordu.

XRP Analiz

XRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs 4

%61.8 Fibonacci direncinden gelen düşüş, beş günlük %37’nin üzerinde bir düşüşe neden oldu. Sonuç olarak, XRP 12 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesine geriledi. Ayrıca, Kontrol Noktası (POC, kırmızı), XRP’yi 0,42 $ bölgesine yakın genişletilmiş bir sıkıştırma aşamasına yönlendirerek son satın alma çabalarını kısa sürdü.

20 EMA (kırmızı), 50 EMA’nın üzerine atlamaktan kaçındığı için,  ayılar hala kısa vadeli eğilimi büyük ölçüde kontrol ediyor. %23.6 seviyesinin üzerinde bir kapanış şimdi alt’ı simetrik üçgenden ayrılmadan önce 50 EMA’yı test edecek şekilde konumlandıracaktır.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), geçtiğimiz gün 38-mark tabanına doğru hızla düştü. Bununla birlikte, CMF fiyatla bir yükseliş farklılığı üstlendi. Böylece, alıcıların %23,6 seviyesini aşma şansını koruyor.

VeChain (VET) Analiz

AnalizXRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs 5

Satıcılar, satış baskısını artırma çabalarını hızlandırırken, VET‘in zirvelerini bir aydan fazla kontrol altında tutarken birden fazla mitingi kışkırttı. Altcoin, değerinin %73’ünden fazlasını (31 Mart’tan itibaren) kaybetti ve 12 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesine geriledi.

EMA şeritlerinin üzerinde bir nokta bulmaya yönelik tutarlı denemelerden sonra, alıcılar nihayet şeritlerin üzerindeki 0,33 $ seviyesini test edebildiler. Ancak son akşam yıldızı şamdanları, VET’yi bir kez daha 20 EMA’sının altına çekti.

67 seviyesinden düştükten sonra RSI, dengesine yakın plato yapan sağlam bir düşüş yaşadı. Bu işaretin altında güçlü bir kapanış, istenmeyen kısa vadeli kayıplara yol açabilir. 

WAVES Analiz

AnalizXRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs 6

WAVES, Nisan ayının başından bu yana sert bir şekilde düştü ve kritik fiyat noktalarından geçti. Altcoin 31 Mart’tan itibaren değerinin %91’inden fazlasını kaybetti ve 21 Mayıs’ta 16 ayın en düşük seviyesini gördü.

5,4-5,6 $ aralığı son düzeltmeleri destekler gibi görünse de, WAVES bir aşağı kanal (beyaz) sınırları içinde ileri geri sıçradı. Supertrend nihayet yeşile dönerek bir satın alma avantajını göstermek için pozisyonunu değiştirdi. 

RSI, aşağı yönlü bir V-top gördü ve son iki gündür 41 puanlık desteği test etmeye devam etti. Bu seviyenin altına herhangi bir düşüş, kısa vadeli toparlanma beklentilerini engelleyebilir. Bunun üzerine, ADX, alt için önemli ölçüde zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

XRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Polkadot, TRON, Loopring Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Avalanche: AVAX Yükselişe Hazır mı? Tutmaya Devam mı Edilmeli Yoksa Satılmalı mı?
Chainlink, VeChain ve EOS Fiyat Analizi: 23 Mayıs
Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için XRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP, VeChain, ve WAVES Fiyat Analizi: 24 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!