WEF 2022: Miami belediye başkanına göre Bitcoin yenilikçi bakış açısıyla ele alınmalı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, Bitcoin’in yalnızca bir yatırım varlığı olarak değil, yenilikçi bakış açısıyla da görülmesi gerektiğine inanıyor.

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, Bitcoin’in (BTC) yalnızca bir yatırım varlığı olarak değil, yenilikçi bakış açısıyla da görülmesi gerektiğine inanıyor.

Suarez, Davos’ta devam eden Dünya Ekonomik Forumu’nun üçüncü gününde “Kriptonun Geleceği” başlıklı bir konuşma yaptı. Suarez, konuşma sırasında şöyle belirtti:

“Yatırımcıların her şeyi getiri bakımından ele aldığı bir dünyada yaşıyoruz, fakat Bitcoin yenilikçi ve teknolojik bakış açılarından incelenmeli.”

Kripto piyasasındaki dalgalanma tartışmaları hakkında görüşleri sorulan Suarez, bu olgunun kripto ekosisteminin bir parçası olduğunu ve yeni teknolojilerde yaygın görüldüğünü söyledi.

Suarez, yalnızca ayı piyasalarında görülüyor gibi gözüken dalgalanma tartışmalarına rağmen, piyasalar yükseldiğinde de önemli bir rol oynadığını hatırlattı.

Belediye başkanı, Bitcoin’in zaman içinde bir varlık sınıfından “para birimine” dönüşmesiyle istikrar bulacağını düşünüyor.

BTC’ye olan desteğinin nedeni de sorulan Suarez, şöyle yanıtladı:

“Günümüzde kime güvenebilir? Siyasetçiler? Bankacılar veya kanun yapıcılar? Bitcoin gibileri bu noktada fark yaratıyor, bir insan tarafından icat edilmesine rağmen değiştirilemez bazı kuralları izleyecek şekilde tasarlandı.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
WEF 2022: Miami belediye başkanına göre Bitcoin yenilikçi bakış açısıyla ele alınmalı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!