ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto para piyasası hala bir belirsizlik ve korku durumunda. Ethereum bir istisna değildir ve herhangi bir yukarı yönlü girişim, anında satış baskısı ile karşı karşıya kalır. Boğalar piyasanın kontrolünü yeniden kazanabilecek mi?

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Günlük zaman çerçevesinde, ETH düşen bir takoz (sarı renkte) içinde aşağı doğru hareket ediyor. Bu kama tabanının, potansiyel bir trend dönüş noktası olabilecek 1700 $ (yeşil) yatay destek seviyesi ile hizalı olduğunu belirtmek önemlidir.

Sonuç olarak, boğalar yeşil bölgeyi koruyabilirse, fiyatın 2450 $ ‘dan statik dirence doğru hareket etmesi daha olası olacaktır. Öte yandan, ayılar piyasayı baskılamaya ve yeşil destek bölgesinin altına düşmeye devam ederse, fiyatın uzun bir gerileme aşamasına girme olasılığı daha yüksek.

Temel Destek Seviyeleri: 1700$ & 1500$

Temel Direnç Seviyeleri: 2200$ & 2450$

ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri! 4

Hareketli ortalamalar:

MA20: 2,376 $

MA50: 2818 $

MA100: 2835 $

MA200: $3301

ETH/BTC Grafiği

Bitcoin’e karşı ETH, geçmişte dört kez fiyatta daha fazla düşüşü önleyen dinamik destek (yeşil) üzerinde işlem görüyor. Asıl endişe, ayıların doğrulanmayan bir mola vermeyi başarması ve durumu kontrol ediyor gibi görünmesi. Öte yandan, 0,065’te (turuncu) yatay destek de artan düşüş momentumuna dayanacak bir seviye olarak kabul edilebilir.

BTC fiyatı büyük bir statik seviyenin altına düşerse, tüm altcoin piyasasının güçlendirilmiş bir düzeltme ile takip ettiği tarihsel olarak kanıtlanmıştır.

Temel Destek Seviyeleri: 0.065 BTC & 0.06 BTC

Temel Direnç Seviyeleri: 0.07 BTC & 0.072 BTC

ETH ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri! 5

Zincir Üzerinde Analiz

Tahmini Kaldıraç Oranı

Tanım: Borsanın açık faizi, traderların ortalama olarak ne kadar kaldıraç kullandığını gösteren madeni para rezervine bölünür. Artan değerler, daha fazla yatırımcının türev ticarette yüksek kaldıraç riski aldığını gösteriyor.

ETH ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri! 6

Grafikte, bu metriğin tekrar yukarı doğru hareket etmeye başladığı görülüyor ve bu da yatırımcıların daha fazla risk aldığını gösteriyor. Bunun sonucunda ortaya çıkan sonuç muhtemelen önemli bir oynaklık ve ardından bir tasfiyeler dizisidir. Ne de olsa, düşüş aşaması boyunca, kaldıraçtan arındırma aşaması sıklıkla piyasada bir yükseliş eğilimine yol açmıştır.

ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri!
FTX Token, EOS, AAVE Fiyat Analizi: 19 Mayıs
Avalanche, Algorand, ve NEAR Protocol Fiyat Analizi: 19 Mayıs
Solana (SOL) 20 Dolar Seviyesine Tekrar Düşmesi Sürpriz Olur mu?
Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETH Fiyat Analizi: Ayılar 2.000 Doların Altında Zorlanırken Ethereum İçin Uyarı İşaretleri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!