Terraform Labs'in üç avukatı işten ayrıldı, kripto topluluğu spekülasyona başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terraform Labs etrafında gelişen son olaylar, şirketin hukuk ekibindeki birçok kişinin çalışma durumunda yapılan değişikliğin ardından giderek kötüleşiyor.

Terra’nın (LUNA) ardındaki blockchain geliştiricisi Terraform Labs etrafında gelişen son olaylar, şirketin hukuk ekibindeki birçok kişinin çalışma durumunda yapılan değişikliğin ardından giderek kötüleşiyor.

Terraform Labs Genel Hukuk Danışmanı Marc Goldich, Baş Dava ve Düzenleme Danışmanı Noah Axler ve Baş Şirket Danışmanı Lawrence Florio, LinkedIn profillerine göre Mayıs 2022 itibarıyla blockchain şirketinde çalışmayı bırakmış gözüküyorlar. Goldich, şirkette Ağustos 2021’de çalışmaya başlarken, Axler ve Florio ise Terraform Labs’e Ocak 2022’de katıldı.

Terraform Labs, LUNA fiyatının iki haftada sıfırı görmesinin ve kripto piyasasında kargaşaya yol açmasının ardından böyle bir değişiklik kararı aldı. Tether (USDT) dahil stablecoin’ler dolara endeksini kaybederken, TerraUSD (UST) de 8 Mayıs’tan beri yüzde 88’den fazla düşüş gösterdi.

Şirketin kurucu ortaklarından Do Kwon, çarşamba günü Terra için kurtarma planı sundu ve normalden daha fazla UST basılmasını teklif etti. Terra blockchain ağının doğrulayıcıları, piyasada aşırı dalgalanma görüldüğü iki ayrı seferde ağ faaliyetini durdurdu. Kwon, daha sonra hala ölüm spiralinde gibi gözüken ekosistemi kurtarmak için hard fork gerçekleştirilmesi teklifinde bulundu.

Terraform Labs söz konusu avukatlarla ilişiğini kesmeden önce bile birçok kripto kullanıcısı, Kwon’a karşı hukuk yoluna başvurmaya karar verdi. Diğer bazı kullanıcılar ise avukatların şirketten ayrılmasının ardında Terraform Labs’i savunmanın yaratacağı ahlaki ikilem veya gelecek maaşlarını nereden alacakları konusundaki endişeler olabileceğini düşünüyor.

The legal team of Terraform labs might have seen something they can’t handle so they resigned. Terraform lawyers Marc Goldich, Lawrence Florio,and Noah Axler has already updated their resignation on LinkedIn. Do Kwon made people lose a lot of money and not everyone will let it go

— Tajo Crypto (@TajoCrypto) May 17, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terraform Labs'in üç avukatı işten ayrıldı, kripto topluluğu spekülasyona başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!