Ledger, Donanım Cüzdanlarını Doğrudan Web3’e Bağlayacak Tarayıcı Uzantısını Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto cüzdan sağlayıcısı Ledger, donanım cüzdanlarını doğrudan web3 uygulamalarına bağlayacak tarayıcı uzantısı geliştirdi.

Ledger, 17 mayıs tarihli blog gönderisinde  kullanıcıların donanım cüzdanlarını üçüncü taraflara ihtiyaç duymadan kolayca web3 uygulamalarına bağlanabileceği “Ledger Connect” adında bir tarayıcı uzantısını Safari’ye ekleyeceğini duyurdu. Ledger Connect, şüpheli gördüğü uygulamalarda kullanıcıları uyaran bir güvenlik katmanına sahip olacak.

Şirket gönderide yeni özelliğin başlangıçta Ledger Nano X ve Mobil Safari ile uyumlu olacağını bunun yanı sıra özelliğin beta sürümünde diğer protokollere geçmeden önce Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) ile uyumlu olacağını söyledi.

Ledger, ek olarak Ledger Nano S Plus ve masaüstü desteğinin ilerleyen zamanlarda ekleneceğini belirti.

Ledger’ın üründen sorumlu başkan yardımcısı Charles Hamel, eklentinin kullanıcıların cüzdan kurma sürecini kolaylaştırmak için tasarlandığını, “kullanıcıların cüzdanlarını ortada hack’lenebilir bir yazılım olmadan” tarayıcıya bağladığını söyledi.

Ledger, Donanım Cüzdanlarını Doğrudan Web3’e Bağlayacak Tarayıcı Uzantısını Duyurdu isimli makale Tuğay Kaynar tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ledger, Donanım Cüzdanlarını Doğrudan Web3’e Bağlayacak Tarayıcı Uzantısını Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!