Chainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, 16 Mayıs’ta 29.2 bin dolara düştü, ancak son birkaç saat içinde 30 bin doların üzerine çıkmayı başardı. Son birkaç günün yoğun ticaret hacmi BTC’yi 30 bin doların altında tutamadı ve 32 bin dolara ve hatta 36 bin dolara kadar yukarı bir sıçrama görülebilir.

Bu da altcoinlerin rallisini görebilir. Bununla birlikte, Chainlink ve SushiSwap henüz arkalarında ağır bir satın alma baskısına sahip görünmüyordu.

Chainlink (LINK) Analiz

Chainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs 4

Chainlink, grafiklerde azalan trend çizgisi direncini aştı, ancak yine de mücadele etmesi gereken 8 dolarlık yatay direnç seviyesine sahipti. RSI, momentumun alt zaman dilimlerinde yükseliş tarafına doğru sallanmaya başladığını göstermek için nötr 50’yi aştı. Güçlü yükseliş momentumunu belirtmek için 60’ı geçmesi gerekecek.

Bununla birlikte, fiyat 5,7 doların en düşük seviyesinden toparlanmaya çalışsa da, A/D hafifçe aşağı doğru eğim yaptı. Geçtiğimiz birkaç gün içinde gösterge, LINK’in 8$’a yaklaşmasına rağmen önemli bir alım hacminin görülmediğini gösterdi.

Polygon (MATIC) Analiz

AnalizChainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs 5

MATIC, son satış baskısı dalgasının ardından 0,545$ seviyesine geriledi, ancak yazının yazıldığı sırada fiyat bir şekilde toparlanmayı başardı. 0,62-0,72 ABD doları (camgöbeği kutusu), daha önce Temmuz 2021’de test edilen bir talep bölgesini temsil eder. Bu durumda MATIC, bu düşük seviyelerden 1.7 ABD dolarına ulaşmayı başardı.

Benzer bir senaryo ortaya çıkabilir mi? Müthiş Osilatör sıfır çizgisinin üzerine çıkmanın eşiğindeydi, bu momentumun yükseliş tarafında olduğunun bir işaretiydi. Chaikin Para Akışı da, piyasaya önemli sermaye akışını göstermek için saatlik grafikte +0.05’i aştı.

SushiSwap (SUSHI) Analiz

AnalizChainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs 6

SUSHI’nin 2.176$’dan 1.082$’a düşmesine bağlı olarak bir dizi Fibonacci geri çekilme seviyesi (beyaz) çizildi ve çizilen geri çekilme seviyelerinin önümüzdeki günlerde destek ve direnç seviyeleri olarak hizmet etmesi muhtemel. %38,2 seviyesini 1,5 $’da aşan bir hareket, 2 $’a doğru daha yüksek bir itmeyi daha olası kılacağından boğalar için önemli olacaktır.

Analiz edilen diğer altcoinlere benzer şekilde, RSI, Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde olmasına rağmen, son birkaç saat içinde düşüşten yükselişe olası bir momentum kayması gösterdi. Bununla birlikte, SUSHI boğaları için endişe verici bir şekilde, OBV’ye göre önemli miktarda talep görünmüyordu ve bu da alıcı gücünün bir kısmını işaret etmek için çok daha fazla itmesi gerekecekti.

Chainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs
Bitcoin 30 bin Doları Korurken, Terra’nın UST’si Çökmeye Devam Ediyor ve 0,04 Dolara Düşüyor!
Solana (SOL) Terra Fiyaskosundan Sonra 50 Doların Üzerinde Duruyor, Ancak Daha Sonra Bu Olabilir!
Bitcoin’in (BTC) Mevcut ‘Aşırı Satım’ Durumu 30 Bin Doları Aşan Bir Toparlanmayı Tetikleyebilir mi?
Polkadot, NEAR ve Algorand Fiyat Analizi: 16 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Chainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink, MATIC ve SushiSwap Fiyat Analizi: 17 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!