IOHK CEO’su Charles Hoskinson’dan Cardano Açıklaması!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IOHK CEO’su Charles Hoskinson’dan cardano açıklaması. IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Cardano’nun hiçbir sırrı olmadığını belirterek ADA’yı “Scam” olarak nitelendiren eleştirmenlere seslendi. UST “ölüm sarmalı” nedeniyle Terra ekosisteminin çöküşünün ardından kripto para birimleriyle ilgili endişeler artmıştı.

Cardano’nun ekosisteminin eksik olduğuna dair endişeler son zamanlarda su yüzüne çıktı. ADA ekosistemi yaklaşık 19.41 milyar dolar değerindeyken, DeFi ekosistemi 137 milyon doların üzerinde (yönetim varlıkları hariç) ve kötüleyenler Terra‘nın ekosisteminin zirvede 30 milyar doların üzerinde olduğunu iddia ediyor.

Charles Hoskinson, Cardano‘nun ekosistem genişlemesine önemli katkılar olarak kabul edilebilecek şeyleri şu şekilde açıklıyor: Yıllarca süren ilerleme, inşa etme ve devasa bir topluluk.”

Cardano şu anda 937 projede kullanılıyor. Cardano’da kısa süre önce 84 proje başlatılırken, toplam NFT projesi sayısı şu anda 5.549’a ulaştı. IOHK’nın en son verilerine göre Github connect bu hafta 2.609 kullanıcıya ulaşırken Cardano yerel tokenleri 4.7 milyona ulaştı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’a göre Vasil Sert Çatal yolda. 29 Haziran’daki Vasil Sert Çatal ile Cardano ve akıllı sözleşme platformu Plutus, önemli geliştirmeler görecek. Bu amaçla IOHK, test ağının Mayıs ayı sonuna kadar faaliyete geçeceğini tahmin ediyor.

IOHK’ya göre, gelecek Vasil güncellemesi dört CIP içerecek: CIP-31 (Referans Girişleri), CIP-32 (Satır İçi Veri), CIP-33 (Referans Komut Dosyaları) ve CIP-40 (TeminatÇıktıları).

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
IOHK CEO’su Charles Hoskinson’dan Cardano Açıklaması!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!