Bitcoin Ocak Ayından Beri En Düşük Seviyesini Gördü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diğer bütün piyasalarla bağlantılı olarak düşüş yaşayan Bitcoin, son 7 günlük periyotta %14’e yakın bir düşüşle 33.300 seviyelerine düştü.

Ethereum ise 24 saatlik süreçte %3,5 ve 7 günlük periyotta haftada %14,3 düşüş yaşayarak 2450 dolara geriledi. Son 7 günlük süreçte CoinMarketCap’in listesine göre ilk 100 içerisinde yer alan kripto paralardan yalnızca 7 tanesi yükseliş gösterebildi.

Algorand (Algo) %22 yükseliş gösterirken, Tron (TRX) %15,75, 1inch Network (1inch) %10,83, Curve Dao Token (CRV) %7,87, XDC Network (XDC) %2, Zilliqa (ZIL) %0,64 ve Waves (Waves) %0,82 artış yaşadı.

Ocak ayından bu yana en düşük fiyatlarda seyreden bitcoin’in, diğer piyasalardan oldukça etkilendiği belirtiliyor. Kripto para piyasasının toplam değeri düşüş yaşarken hacimlerde de bir artış söz konusu. Bu durum birçok yorumcuya ve analiste göre satış baskısının daha da süreceği anlamına gelmekle birlikte “korku ve açgözlülük endeksi” 11 seviyelerinde bulunuyor.

Korku ve açgözlülük indeksi bu kadar seviyelerdeyken kripto para piyasasında genelde toparlanma görülüyor. Geçtiğimiz sene 6 defa bu seviyelere ulaşan indeks, bu seviyelerden toparlanma yaşamıştı.

İçerikte yer alan hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi içermez.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Ocak Ayından Beri En Düşük Seviyesini Gördü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!