Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 2-8 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2-8 Mayıs tarihleri arasında en fazla değer kazanan altcoin’ler mercek altında. Hangi kripto para birimleri en çok kazandırdı?

Altcoin piyasasında hafta içinde neler yaşandı? En çok hangi altcoinler kazandırdı? Hangi altcoin ne kadar yükseldi?

Kripto para piyasasına ait güncel verileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 2-8 Mayıs tarihleri arasında, en çok kazandıran altcoin bilgilerini bulabileceğiniz yazı başlıyor. Yazıda yer alan tüm sayılar, yazının yazıldığı andaki değerlerdir.

Piyasa değerine göre ilk 100 sırada bulunan kripto para birimleri arasından 7 günde en çok değerlenenler (8 Mayıs). Kaynak: CoinMarketCap

TRON (TRX)

Geçtiğimiz haftanın en fazla fiyat artışı yaşayan coin’i TRON (TRX) oluyor. CoinGecko verilerine göre TRX, son 24 saatte yüzde 6 oranında yükselerek 0,088 dolar seviyesine ulaştı. Son 7 günde ise yüzde 40,7 oranında yükselerek, bu haftanın en çok yükselen coini oldu.

Geliştiricilerin akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsiz uygulamalar (DApps) geliştirebildiği blockchain protokolü TRON’nun CoinGecko verilerine piyasa değeri 8,7 milyar dolar.

Algorand (ALGO)

Geçtğimiz haftanın en çok yükselen ikinci coini Algorand (ALGO). CoinGecko verilerine göre ALGO, 24 saatte yüzde 0,6, son bir haftada ise yüzde 30,5 yükselerek 0,74 dolara yükseldi. Bu yükseliş ALGO’yu haftanın en çok yükselen ikinci kriptosu yapıyor.

Aynı anda birden fazla merkeziyetsiz uygulamanın (DApp) çalıştırılmasını sağlayan ve kendi kendine çalışabilen bir blockchain projesi olan ALGO’nun CoinGecko verilerine piyasa değeri 5,082 milyar dolar.

Curve DAO Token (CRV)

Bu haftanın en çok yükselen üçüncü tokeni Curve DAO Token (CRV) oluyor. CoinGecko verilerine göre CRV, 24 saatte yüzde 0,6, son bir haftada ise yüzde 16,8 yükselerek 2,34 dolar seviyesine ulaştı.

Stablecoin’ler için merkeziyetsiz borsa olan ve otomatik piyasa yapıcı (AMM) kullanarak likidite yönetimini sağlayan CRV, merkeziyetsiz finans (DeFi) sektörüyle birlikte anılıyor. CRV, Ethereum tabanlı geliştirme aracı Aragon vasıtasıyla, yatırımcıların kilitledikleri likidite için kullanılan birden fazla akıllı sözleşmeyi birbirine bağlıyor. CRV’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri 919,1 milyon dolar.

Helium (HNT)

Bu haftanın en çok yükselen dördüncü kriptosu Helium (HNT). CoinGecko verilerine göre HNT, 24 saatte yüzde 5,9 düşmesine rağmen, son bir haftada yüzde 11,4 yükselerek 13,78 dolara yükseldi. Bu yükseliş en HNT’yi haftanın en çok yükselen dördüncü coini yapıyor.

Eşler arası (P2P), kripto tabanlı kablosuz ağ Helium’un yerel tokeni HNT’nin CoinGecko verilerine göre piyasa değeri yaklaşık 1,386 milyar dolar.

Uniswap (UNI)

CoinGecko verilerine göre UNI, son 24 saatte yüzde 3,7 düşmesine rağmen, son 7 günde yüzde 6,3 yükselerek 7,22 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükseliş UNI’yı geçtiğimiz haftanın en çok yükselen beşinci tokeni yapıyor.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) tokenlerinin otomatikleştirilmiş ticaretini kolaylaştırmadaki rolü ile tanınan popüler bir merkeziyetsiz alım-satım protokolü UNI, CoinGecko verilerine göre yaklaşık 3,292 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın en çok değerlenen altcoin’leri | 2-8 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!