Theta Labs, Sony’nin NFT Üretmesine Yardımcı Olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya merkezli teknoloji devi Sony Electronics, Non-Fungible token piyasaya sürmek için Theta Labs ile iş birliği yaptığını açıkladı.

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre, insanlar üç boyutlu aksesuarları kullanmadan nesneleri 3 boyutlu olarak algılayabilecekleri bir monitör olan Spatial Reality Display için NFT koleksiyonu başlatacak.

Sony, Theta iş birliği sayesinde 3 boyutlu “The Tiki Guy” adlı bir NFT koleksiyonu piyasaya sürecek. Ayrıca NFT’lerin 3 boyutlu versiyonları ile birlikte 2 boyutlu versiyonları da bulunacak.

Sony’nin yeni çıkaracağı cihazın göz hareketlerini izleyeceği ve göz hareket ettikçe ekranın hareket ederek üç boyutlu deneyim sunacağı belirtiliyor. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Theta Labs’in kurucu ortağı ve CEO’su Mitch Liu, NFT endüstrisinin iki boyutlu olduğunu belirtirken Theta Labs CEO’su metaverse’ün 3 boyutlu olduğunu düşündüğünü belirtti.

Ayrıca bir Sony yetkilisi yaptığı açıklamada:

Kullanıcılar artık 3 boyutlu gözlüklere ihtiyaç duymadan yeni nesil üç boyutu deneyimleyebilecekler. Theta ile oluşturacağımız NFT’ler yeni teknolojiyi benimsememize yardımcı oluyor.

dedi.

Theta Labs, Sony’nin NFT Üretmesine Yardımcı Olacak isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Theta Labs, Sony’nin NFT Üretmesine Yardımcı Olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!