WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Satıcılar nihayet ayıları 11.8 dolarlık taban çizgisinde genişletilmiş bir satış ayrıcalığını reddederken, WAVES ay boyunca süren trend çizgisi direncini desteğe çevirdi. Ancak %23.6 Fibonacci direnci, 24 saatlik boğa rallisini askıya aldı.

Son büyüme, yükselen bir takoz kurulumunu gerektirdiğinden, modelin altında olası bir kapanış, grafikte kısa vadeli aksiliklere neden olabilir. Basın zamanında, WAVES son 24 saatte %17.32 gibi şaşırtıcı bir artışla 15.79 dolardan işlem görüyordu.

WAVES 4 Saatlik Grafik

WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır… 3

WAVES, hayati fiyat noktalarından geçerken Nisan ayının başından bu yana dik bir şekilde güneye kaydı. Altcoin, 31 Mart ATH’sinden değerinin %81’inden fazlasını kaybetti ve 4 Mayıs’ta dokuz haftanın en düşük seviyesine yükseldi.

11-12 dolar aralığı yenilenen satın alma baskısı sergilerken, boğalar sonunda keskin düşüş trendine meydan okudu. Bunu yaparken, WAVES 20 EMA’nın (kırmızı) ve 50 EMA’nın (camgöbeği) üzerine koyarlar. Buna göre Supertrend, alım piyasasını desteklemek için duruşunu kırmızı bölgeden değiştirdi. 

Mevcut modelin altında zorlayıcı bir kapanış, 14 dolarlık bölgeye doğru kısa vadeli bir düşüşe yol açabilir. 20 EMA kuzeye doğru yolculuğunu telafi ederken, acil düzeltmeler için test desteği olarak hizmet edebilir. Boğalar canlanma içgüdülerinde ısrar edip yinelerse, %23,6 seviyesinin yeniden test edilmesini hedeflerler.

Gerekçe

WAVES WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır… 4

Göreceli Güç Endeksi sonunda aşırı alım bölgesinden güneyi işaret etti. 65’in altında bir hareket, satın alma gücünde daha fazla kolaylık anlamına gelir. Bu durumda, %23,6 seviyesini devirmek, artan hacimlerde yeni bir boğa koşusu gerektirecektir.   

Ayrıca, geçen gün %100 seviyesini test ettikten sonra, Aroon yukarı (sarı) çapraz olarak göründüğü için yavaşlama işaretleri gösterdi. Bu göstergenin olası bir geri çekilmesi, önümüzdeki zamanlarda yükseliş olasılığını geciktirebilir.

Çözüm

RSI üzerindeki aşırı alım okumalarının yanı sıra %23.6 Fibonacci direncinin eşiğinde kurulan yükselen kama ışığında, WAVES kısa vadeli bir düşüşle karşı karşıya kalabilir. Boğalar zeminlerini korursa, 14 dolarlık bölge bu potansiyel düşüş için bir geri sıçrama seviyesi üstlenebilir.

Sonuç olarak, yatırımcılar/traderlar, piyasanın genel algısını etkileyen Bitcoin hareketini yakından takip etmelidir.

WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır…
Bitcoin, 37 Bin Doların Altında, 2.5 Ayın En Düşük Seviyesine Düştü: Bir Saatte 100 Milyon Doların Üzerinde Tasfiye Edildi
LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Avalanche, Fantom, ZRX Fiyat Analizi: 05 Mayıs
Enjin Coin (ENJ) 1 Dolara Düştükten Sonra Sırada Ne var?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır… ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!