AVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin analiz edildiğinde 41,5 bin dolar seviyesinden dirençle karşılaştı ve önceki gün yatay işlem görüyor. 40 bin doları aşan hızlı hareketi, altcoin piyasasının da yükseliş görünümü aldığını gördü. AVAX, 82 dolarlık bölgeden güçlü bir dirençle karşı karşıya kalırken, Polkadot ve NEAR kısa vadeli satın alma fırsatları sundu.

AVAX Analiz

AVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan 4

Avalanche, 65,5 ile 98,8 dolar arasında işlem görüyor. Bu kanalın orta noktası 82 dolar ve önümüzdeki birkaç saat içinde bir direnç bölgesi. Bununla birlikte, RSI saatlik grafikte nötr 50’nin üzerinde ve yükseliş momentumu devam ediyor. Stokastik RSI aşırı satım bölgesine daldı ve yükseliş geçişi oluşturmanın eşiğinde görünüyordu.

Önümüzdeki birkaç saat içinde, talep arayışı içinde 78-78,5 dolarlık alan tekrar ziyaret edilebilir. Bu, 76.8 dolarlık destek seviyesinin altında bir stop-loss ile bir satın alma fırsatı olabilir.

Polkadot (DOT) Analiz

AnalizAVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan 5

Polkadot ayrıca 18,5 dolardan eski bir direnç seviyesinin üzerine çıktı ve önümüzdeki birkaç saat içinde, başka bir yukarı hareket etmeden önce destekle aynı seviyeyi tekrar test edebilir. OBV geçen hafta düşüş trendindeydi, ancak bu değişti.

Son iki günde fiyat 17$ bölgesine düştü ve o zamandan beri güçlü bir sıçrama gördü. Bunun yanı sıra, OBV de bir artış gördü, RSI ise sıfır çizgisinin üzerinde kalmaya devam etti. Birlikte ele alındığında, yükseliş momentumu ve talebin varlığı, fiyatları 19.4 dolar ve 20 dolara yükseltebilir.

NEAR Protocol (NEAR) Analiz

AnalizAVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan 6

NEAR, fiyat ve göstergeler arasında düşüş eğilimi gördü. Fiyat önceki gün daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Aynı zamanda, Müthiş Osilatör ve OBV daha düşük bir yüksek yaptı. Bu farklılığın NEAR için bir geri çekilme görmesi muhtemeldi.

Geri çekilme ne kadar derine inebilir? Grafiklerde 16.4 $ ile kısa vadeli önemli bir alan var. Geçtiğimiz birkaç gün içinde düşüş eğilimi gösteren bir sipariş bloğuydu ve fiyat bu alanı net bir şekilde kırdı.

Bu, bir yükseliş kırıcısı oluşturuyor, bu da 16.4 dolarlık alanın, NEAR’ın 20 dolara doğru başka bir hamleyi zorlamadan önce yan likiditeyi toplamak için tekrar ziyaret edebileceği bir yer olduğu anlamına geliyor.

AVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan
Shiba Inu Fiyat Analizi: SHIB Konsolidasyon Aralığında Çıkış Yapamadı!
Cosmos, MANA, SAND Fiyat Analizi: 19 Nisan
Dogecoin, Shiba Inu, MATIC Fiyat Analizi: 19 Nisan
AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için AVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!