AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Alıcıların, son düşüşten sonra listelerde ciddi bir toparlanmaya ihtiyacı vardı. Avalanche (AVAX), yükselen kamadan kırıldıktan sonra değerinde önemli bir düşüş yaşadı. Fiyat, birden fazla desteğin birleştiğini temsil eden 74 dolar civarında çok önemli bir alana dönüyor gibi görünüyordu.

AVAX Günlük Grafik

AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir! 3

AVAX, yaşam boyu dönüm noktasına ulaşmasından bu yana değerinin %64’ünden fazlasını kaybetti ve 22 Ocak’ta 14 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Oradan yukarı çıkarken, alt, 19 Mart’ta boğalar onu kırana kadar trend çizgisi direncini (beyaz) defalarca test etti.

Yükselen kama kurulumu uzun vadeli 98 dolarlık direnci test ederken, bu ralli AVAX için güzel kazançlar getirdi. Sonuç olarak, ayılar mevcut trendin sorumluluğunu üstlendiğinden, 20 EMA (kırmızı) 50 EMA’nın (camgöbeği) altına sıçradı.

74 dolarlık işaret, önümüzdeki günlerde büyük bir düşüşü önlemek için boğaların tutması için son derece kritik. Bu seviyenin altında zorlayıcı bir kapanış, tüm kısa vadeli ve uzun vadeli toparlanma girişimleri için zararlı olacaktır. Yukarı yönde, bu tabandan olası bir geri dönüş, yakın vadede 77-79 dolar aralığına doğru bir canlanmaya yol açabilir.

Gerekçe

AVAXAVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir! 4

Göreceli Güç Endeksi, simetrik üçgen benzeri bir eğilimi işaret eden iki eğilim çizgisi tarafından sınırlandırılan bir yörünge üstlendi. Anında destekten makul bir toparlanma, orta geri dönüş şansı olan bir yükseliş ayrışmasını yineleyecektir.

Ayrıca, CMF son birkaç gün içinde fiyatla gözle görülür bir yükseliş farklılığı yaşadı. Bu, 74 dolarlık desteğin sağlamlığını güçlendirecektir.

Çözüm

74 dolar seviyesinin sağlamlığı ve çoklu destek seviyeleri yakınsaklığı göz önüne alındığında, AVAX bu işaretten kısa vadeli bir canlanma görebilir. Geometrik olarak grafik ve göstergeler, önümüzdeki günlerde bir canlanma şansını doğruladı. Ancak alıcılar yüksek hacimlerde görünmedikçe, 77-79 dolar aralığının sınırlarını aşmak boğalar için zor olacaktır.

Ayrıca yatırımcılar/traderlar Bitcoin hareketini yakından takip etmelidir. Bu okuma, bu teknik faktörleri tamamlamak için genel piyasa yapısını ve dinamiklerini etkileyebilir.

AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir!
ADA Fiyat Analizi: Cardano Haftaya Düşüşle Başladı, 0,90 $ Başarısız Olursa Sonraki Destek Ne Olacak?
Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan
Solana’nın ‘Çok Fazla Kırmızı Bayrağı’ Bu Yöneticinin Dikkatini Çekti!
Ethereum, 3 Bin Dolarlık Kritik Destekle Karşı Karşıya: Devasa Hareket mi Geliyor?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX’ın Uzun Vadeli Canlanması Bu Bölgeye Bağlı Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!