Gate.io’nin Türkiye Ortaklıkları Olacak Mı | Paris Blockchain Week Summit 2022

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörünün kalbi Paris Blockchain Week Summit 2022’de atmaya devan ediyor. BTCHaber olarak medya partneri olduğumuz etkinlikte Gate.io CMO’su Marie Tatibouet, şirketi Gate’in Türkiye ortaklıkları ve yeni projeleri hakkındaki sorularımızı yanıtladı.

Bu yıl dokuzuncu yaşını kutlayacak olan Gate büyük bir yenilenmeye gidiyor. Şirket yeni yaşı için çok çok gizli ve çok yenilikçi bir ürünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gate’in yeni projesi sır gibi saklanırken şirketin CMO’su Marie Tatibouet bizlere önemli açıklamalarda bulundu. Tatibouet açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Yeni ürünümüz merkeziyetsizlikle ilgili. ‘Gate.io’ merkezi bir borsa olarak kurulmuş olsa da aynı zamanda Gate zincirimiz (GateChain) veya Blockchain ağımız da bulunuyor. Gate.io kripto para birimine açılan kapınızsa, GateChain kripto araçlarına açılan kapınızdır. Biz bunları inşa etmeye çalışıyoruz.”

İlginizi çekebilir: Paris Blockchain Week Summit 2022’nin İkinci Günü Nasıl Geçti?

Gate.io’nin “Merkeziyetsiz bir borsa olan ‘Hipo.com’u kurduğunu da belirten Tatibouet, kendi NFT platformları olan ‘NFT Magicbox’ı kurduklarını da dile getirdi. Bu platformların ‘GateChain’ tarafından desteklendiğini söyleyen Tatibouet, daha fazla merkeziyetsizliği mümkün hale getirecekleri şeyin “GateChain” ürününün merkeziyetsizlikle ilgili olması gerektiğini belirtti. 

Gate.io’nun merak edilen NFT Magicbox ürünü hakkında Tatibouet, “NFT Magicbox bizim NFT platformumuz ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ilk NFT platformlarından birisi. İçinde OpenPunks gibi orijinal koleksiyonlarımız var. Burada yenilikçi olan şey “GateChain” kullanmamız. Bu sayede NFT’leri yaklaşık sıfır dolar gibi bir fiyata basabilirsiniz.” dedi.

Türkiye’de de pek çok kullanıcısı olan Gate.io’nin Türkiye planlarının bulunup bulunmadığı hakkında yöneltmiş olduğumuz soruyu da cevaplandıran Tatibouet, “Türkiye’ye dair bir planımız bulunuyor. Türk topluluğuyla çok yakın çalışıyoruz. Sanırım bir buçuk yıldır Türk topluluğu aktif bir şekilde platformumuzda yer alıyor.” dedi. Türkiye’de ortaklıklar kurmayı düşündüklerini belirten Tatibouet, şirketin gelecek planları hakkında pek çok bölgede genişlemeyi ve NFT’lere yatırım yapmayı düşündüklerini belirtti. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gate.io’nin Türkiye Ortaklıkları Olacak Mı | Paris Blockchain Week Summit 2022
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!