Paris Blockchain Week Summit 2022 Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken beraberinde oldukça önemli etkinlikler de düzenlenmeye devam ediyor. Bununla birlikte sektörden şirketlerin arasındaki bağlar güçlenirken, yeni ortaklık ve işbirlikleri ile birlikte daha hızlı gelişen bir ekosisteme şahitlik ediyoruz. Son olarak küresel olarak en önemli Blockchain etkinliklerinden birisi olan Paris Blockchain Week Summit (PBWS), bugün itibarıyla başladı.

Paris Blockchain Week Summit, Paris NFT Day ile Başladı

PBWS etkinliğinde, özellikle Blockchain olmak üzere, finans, regülasyon ve Gaming’in yanı sıra en önemli konular arasında şüphesiz metaverse ve NFT’ler yer alıyor. Bunun önemini vurgulamak isteyen PBWS ise NFT’nin öneminin altını çizerek ilk etkinlik olarak Paris NFT Day ile giriş yaptı. Günün öne çıkan konuları arasında metaverse, Spor, Gaming, Koleksiyonlar ve sanat yer alıyor.

3. yılını kutlayan Paris Blockchain Week Summit (PBWS) Tim Draper ve Emin Gün Sirer’in yanı sıra Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, The Sandbox COO’su ve Kurucu Ortağı Başkanı Sébastien Borget ve Oregon’un 6. ABD Meclis Bölgesi için Yearn Geliştirici ve Demokrat Aday Matt West gibi önemli isimlere de ev sahipliği yapıyor.

İlginizi çekebilir: Uniswap Labs, Yeni Web3 Projeleri için Girişim Bölümü Kurdu

Biz de etkinlikte yaşanan tüm gelişmeleri sizler ile paylaşıyor olacağız.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paris Blockchain Week Summit 2022 Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!