WarnerMedia CEO’su: Blockchain Hollywood’un Geleceği Olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önde gelen film şirketlerinden biri olan WarnerMedia’nın CEO’su Jason Kilar, şu sıralar şirketten ayrılmaya hazırlanıyor. WarnerMedia CEO’su, kısa süre önce Hollywood’un geleceğinin Blockchain teknolojisinde olduğunu savunan bir açıklama yaptı. Kilar’a göre, kripto sektörünün omurgası, yeni finansman şekilleri sunabilir.

WarnerMedia CEO’su Blockchain Teknolojisi için Konuştu

Blockchain teknolojisinin benimsenmesi arttıkça, daha fazla sektör için kullanılabilir hale geliyor. WarnerMedia’nın CEO’su Jason Kilar da bu teknolojinin destekçilerinden biri. Kilar, kısa süre önce US News‘e verdiği röportajda, dijital defter teknolojisinin eğlence endüstrisini dönüştürebileceğini söyledi. Kilar aynı zamanda NFT edinme sürecinin de daha basit hale gelmesini bekliyor.

Jason Kilar

Kilar, bu teknolojinin ilerlemesinin 90’lardaki DVD dalgasına benzeterek şunları söyledi:

İlginizi çekebilir: Polkadot, Skynet’in SDK’sına Destek Getirdi

“Bence bu, Hollywood’a gelecek olan potansiyel bir dalga olacak, aynı DVD dalgasının 90’larda Hollywood’a gelmesi gibi. Açıkçası, bu birçok şirketin ekonomik servetini değiştirdi”

Kilar, 1997 – 2009 yılları arasında Amazon’da yöneticilik pozisyonundaydı. 2007’de ise video akış platformu Hulu’nun kuruluşuna yardımcı oldu ve sonunda CEO olarak görevine devam etti. Mayıs 2020’de ise WarnerMedia’ya CEO olarak atandı. Ancak sektör, COVID-19 salgını nedeniyle büyük ölçüde etkilenince WarnerMedia da bundan büyük zarar aldı. Kilar, bu ayın başlarında, WarnerMedia ve Discovery, Inc.’in yakında tamamlanacak olan birleşmesi karşısında CEO görevinden ayrılacağını duyurdu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
WarnerMedia CEO’su: Blockchain Hollywood’un Geleceği Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!