UFC dövüşçüleri PPV etkinliklerinde Bitcoin bonusu alacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ultimate Fighting Championship (UFC) dövüşçüleri, organizasyonun Crypto.com ile iş birliği sayesinde taraftar bonuslarını Bitcoin olarak alacak.

Ultimate Fighting Championship (UFC) dövüşçüleri, organizasyonun Crypto.com ile iş birliği sayesinde taraftar bonuslarını Bitcoin (BTC) olarak alacak.

Taraftar bonusları, UFC’nin resmi kripto para platformu ortağı Crypto.com tarafından, görüntüleme başına ödeme (PPV) etkinliğinin ilk üç dövüşçüsüne ödenecek. Bitcoin olarak verilecek üç bonusun miktarı 10 bin dolar ile 30 bin dolar aralığında değişiyor. Tüm dünyadan taraftlar, etkinlik gecesi Crypto.com’un resmi internet sitesinden BTC bonusları için oy verebilecek.

İlk Bitcoin bonusunun kazananı, cumartesi gecesi için planlanan UFC 273: Volkanovski vs The Korean Zombie PPV etkinliğinde duyurulacak. Bitcoin taraftar bonusu, UFC sporcularına verilen Gecenin Dövüşü ve Performans bonuslarına ek olarak verilecek.

UFC Başkanı Dana White, organizasyonun Crypto.com ile iş birliğinden memnuniyetini şöyle dile getirdi:

Bu yeni Gecenin Taraftar Bonusu, taraftarların etkinliklere katılımını artırırken, dövüşçüleri yıkan performansları için ödüllendirmenin on numara bir yolu.”

UFC, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Crypto.com ile 175 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza atmıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
UFC dövüşçüleri PPV etkinliklerinde Bitcoin bonusu alacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!