Mart Ayında En Çok Değerlenen 5 Kripto Varlık

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mart ayında en çok değerlenen 5 kripto varlık. Mart ayında birçok altcoin hareketlilik yaşadı. Mart ayında birçok altcoin faaliyet yaşadı. Piyasa oynaklığı nedeniyle inişli çıkışlı bir ayın sonuna geldik. CoinMarketCap verilerine göre Mart ayında 100 kripto varlık arasında piyasa değeri açısından ilk 5 altcoin şunlardı:

STEPN (GMT)
ApeCoin (APE)
Zilliqa (ZIL)
Waves (WAVES)
THORChain (RUNE)

STEPN (GMT): STEPN, Solana‘nın kullanıcıların bir NFT Sneaker ile dışarıda yürürken veya koşarken jeton kazanabilecekleri ilk move2earn mobil NFT oyunudur. Mart ayında STEPN, yüzde 1904,55 kazançla en yüksek kazanç sağlayan token oldu.

ApeCoin (APE), APE ekosisteminin merkezi olmayan topluluk yapısını güçlendiren merkezi olmayan bir simgedir. Ethereum blok zincirindeki en popüler NFT koleksiyonlarından ikisi olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) topluluklarının her ikisi de APE ekosisteminin bir parçasıdır. Geçen ay, ApeCoin yüzde 1179,18 oranıyla en çok kazandıran kripto paralar listesinde ikinci sırada yer aldı.

Zilliqa (ZIL), küresel olarak dağıtılmış uygulamaları mükemmel ölçeklenebilirlikle çalıştırmak için parçalamayı kullanmaya çalışır. Sonuç olarak, Zilliqa Ethereum (ETH), Tron (TRX) ve EOS (EOS) gibi platformlar, merkezi olmayan uygulama (dApps) ekosistemlerini geliştirebilir. Geçen Mart ayında Zilliqa, yüzde 363.93 ile en çok ödeme yapan tokenlar arasında üçüncü sırada yer aldı.

Waves (WAVES), akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) gibi merkezi olmayan ürünler ve ağlar oluşturmak için bir blok zinciri platformudur. Waves, kullanıcıların kendi kripto paralarını geliştirmelerini ve piyasaya sürmelerini sağlayan bir blok zinciri girişimidir. Geçen Şubat ayında Waves, yüzde 208,89 oranıyla en iyi ödeme yapan tokenlardan biriydi.

Tablodan geçtiğimiz ay içerisinde en çok kazandıran altcoinleri inceleyebilirsiniz:

Mart Ayında En Çok Değerlenen 5 Kripto Varlık

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mart Ayında En Çok Değerlenen 5 Kripto Varlık
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!