MetaMask, Çok Beklenen Apple Pay Hamlesini Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto cüzdanı olan MetaMask, Salı günü iPhone ve Apple Pay müşterileri için bir dizi iyileştirme yayınladı. MetaMask’ın en son mobil sürüm 4.3.1 sürümünün en dikkat çekici özelliği Apple Pay entegrasyonuydu.

MetaMask Apple Pay’i Duyurdu!

Popüler bir Ethereum tabanlı kripto cüzdanı olan MetaMask, yeni bir ödeme API’si ile Apple ekosistemine girdi. Mobil sürümü 4.3.1 için yapılan bu yükseltmeyle, önde gelen kripto para cüzdanı, kullanıcıların cüzdanlarında kripto para satın almalarına izin verecek.

Ancak MetaMask entegrasyonu ile Apple Pay, doğrudan kripto ödemelerini kabul etmemektedir. Sonuç olarak, tüketicilerin Apple Pay ile uyumlu olan Wyre’ı kullanması gerekecek.

MetaMask Mobile v4.3.1 is LIVE with some exciting updates:

Buy crypto on iOS with Apple Pay (@sendwyre), more transparency when interacting with sites, & support for gasless transactions where relevant.

Does it get any better? Yes it does! We now have dark mode! 🌑

1/🧵

— MetaMask 🦊💙 (@MetaMask) March 28, 2022

Kullanıcılar artık uygulamaya önceden ETH ödemek zorunda kalmayacak ve bu güncelleme sonucunda banka veya kredi kartlarıyla kripto satın alabilecekler. Apple Pay müşterileri Visa veya Mastercard ve Wyre API kullanarak cüzdanlarına her gün 400$’a kadar para yatırabilir.

MetaMask ise kullanıcıların kredi veya banka kartı kullanarak kripto para satın almalarını sağlamak için Transak ödeme altyapısını kullanıyor. Ödeme sistemlerinden herhangi birini kullanmak isteyenler ise KYC (know-your-customer) sürecinden geçmek zorundadır.

Yükseltmenin bir diğer önemli özelliği, ister özel bir blok zincirinde yapılsın, isterse bir proje kullanıcı adına gaz ödüyorsa, bazı işlemlerin gas’sız bile olabilmesidir.

 Dikkat Edilmesi Gereken Sahte Cüzdan Uygulamaları

MetaMask, kripto ticareti için en iyi cüzdanlardan biri olduğu için bilgisayar korsanlarının ve dolandırıcıların hedefi durumunda. Bir siber güvenlik kuruluşu olan ESET, kısa süre önce hileli cüzdan programlarını Android ve Apple cihazlarına yaymak için gelişmiş bir plan açıkladı.

Araştırmaya göre, plan Mayıs 2021’den beri yürürlükte ve MetaMask, Coinbase, Jaxx ve Trust Wallet gibi sahte cüzdan uygulamaları Çinli kullanıcıları hedef almak için Facebook gruplarında çoğaldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaMask, Çok Beklenen Apple Pay Hamlesini Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!