Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde Ethereum, son birkaç gün içinde bir miktar satış baskısı gördü, ancak bu, yükseliş trendinin sona erdiğinin göstergesi değildi. Aksine, başka bir yükselişten önce 3315 dolara doğru sadece küçük bir geri çekilme oldu. Axie Infinity, mantıksal bir talep bölgesine bir geri çekilme gördü ve Waves yalnızca yukarı modundaydı.

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba 4

Ethereum, 4 saat ve üzeri gibi daha yüksek zaman dilimlerinde yükselişe geçti. Öte yandan, 1 saatlik ve daha düşük zaman dilimleri, ETH’nin bir geri çekilme görebileceğini gösterdi. Basın zamanında, 2 saatlik grafik kullanılarak, momentum ve talebin hala boğaların lehine olduğu görülebilir. RSI, nötr 50’nin üzerinde kaldı ve OBV daha yükseğe tırmanmaya devam ederken, gelişen gizli bir yükseliş ayrışması gösterdi.

3315 doların altına yakın bir seans, ETH’nin 3100-3200 dolar alanına düştüğünü görebilecek daha düşük bir zaman dilimi düşüş eğilimini tetikleyebilir. Bu muhtemelen bir satın alma fırsatı olacaktır.

WAVES Analiz

AnalizEthereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba 5

WAVES, Şubat ayından bu yana yanıyor ve son 48 saatte yaklaşık %84’lük bir kazanç elde edildi. Fiyat neredeyse %61.8 Fibonacci uzatma seviyesini test etti. 54$ ve 49.3$ seviyeleri bir geri çekilme için destek görevi görebilirken, 60$’ın üzerine bir itme, WAVES’in 66,7$’da %100 uzatma seviyesine ulaşmasını sağlayabilir.

Müthiş Osilatör, önümüzdeki birkaç gün içinde bir geri çekilme görebilecek bir düşüş eğilimi oluşturabilmesine rağmen, güçlü bir şekilde yükselişe geçti. CVD, rallinin arkasında iyi bir talep gösterdi ve işlem hacmi de muazzamdı.

Axie Infinity (AXS) Analiz

AnalizEthereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba 6

Axie Infinity‘nin Ronin ağı 625 milyon dolarlık bir istismara uğradı ve bu haberin ortaya çıkmasıyla birlikte AXS’nin fiyatı 70 dolardan 62 dolara düştü. Bununla birlikte, geçen hafta 58.55 $ ‘dan 74.85 $’ a yapılan harekete bağlı olarak, 62 $ seviyesi %78.6 geri çekilme seviyesidir.

62 dolardan 64,8 dolara kadar olan tüm cep, AXS satın almak için iyi bir alandır. Ancak 2 saatlik zaman diliminde göstergeler yükseliş momentumunun henüz yeniden başladığını göstermedi. DMI’nin ADX (sarı) ve +DI (yeşil) değerleri 20’nin altındaydı ve RSI da nötr 50’nin altındaydı.

Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba
Terra (LUNA) Yeni ATH Kaydetti, Ancak Endişelenecek Bir Durum Var mı?
Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir!
SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor?
Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!