AAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

14.02 milyar doların üzerinde bir TVL ile DefiLlama’ya göre beşinci en büyük DeFi protokolü olan Aave, hız kazanmaya başlıyor gibi görünüyor. Aslında, daha dün, mükemmel hacimlerin ardından yaklaşık %33 arttı bu, kartlarda daha fazla yükseliş olabileceğini düşündürüyor.

Büyük Kaçış Sürüyor

Dünkü %33’lük gün içi rallisinin ardından, tek hamlede AAVE, azalan takozdan ve 200 günlük hareketli ortalamadan başarıyla çıktı. Azalan takozun yükselişi, kırılma ile doğrulandı ve 200 DMA’nın kırılması, daha geniş kripto para piyasası ile uyumlu olarak altcoin’de bir trendin tersine döndüğünü de gösterebilir.

Bu aynı zamanda AAVE’nin 12 aya yakın trend çizgisi direncinden çıkışını da işaret etti.

AAVE/USDT

Ancak, bir uyarı var. Temmuz 2021’den sonra 200 DMA’yı birkaç kez geçmişti, ancak bunun üzerinde kalmayı başaramadı. Bu sefer de, eğer devam edemezse, bir toparlanmanın sahnelenmesi zor olabilir. Ek olarak, RSI’nin basın zamanında 80’in üzerinde olduğu bulundu. İlk önce aşırı alım seviyelerinin ve bir miktar kâr rezervasyonunun görülebileceğinin bir işareti.

Bununla birlikte, bu altcoin için yükseliş görüşünü destekleyen bir sürü başka sinyal var. Coinglass.com’dan gelen veriler, çok sayıda kısa vadeli tasfiye olduğunu ortaya koydu. Miting sayesinde yaklaşık 2 milyon dolarlık şort tasfiye edildi.

Bu iki şeye işaret edebilir: Birincisi, ralli yoğun kısa örtü ile teşvik edildi. İkincisi, tüm bu kısa pozisyonlar piyasadan atıldığında, boğaların önündeki yol daha net.

AAVEAAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı? 6

İyimser Metrikler

Zincir üstü metrikler, yazının yazıldığı sırada iyimserliği de öneriyor gibiydi. Ağustos 2021’den bu yana düşen arz yüzdesi olarak en üst adresler tarafından tutulan arz, Mart 2022’nin başından bu yana bir artış gördü.

Bu, yedek nakit parası olan HODLer’ların ortalamalarını düşürmek için AAVE’yi satın aldıklarını gösteriyor, bu da grafiklerde fiyatların dibe doğru çekilmesine işaret ediyor.

AAVEAAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı? 7

Günlük aktif adresler de geç bir artış gördü ve geçen yıl Kasım ayından bu yana en yüksek noktasına ulaştı. Bu, zincir içi aktivitenin de toparlandığını gösteriyor. Madeni paranın geleceği için iyi bir işaret.

AAVEAAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı? 8

Zincirdeki günlük aktif adreslerdeki artışa paralel olarak, zincir içi hacimler de Kasım 2021’den bu yana en yüksek seviyesine sıçradı. Hacimlerle desteklenen bir ralli genellikle çok yükseliş işareti olarak kabul edilir.

AAVEAAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı? 9

Kasım 2021’den bu yana fiyat artışlarına rağmen hacimlerin ve günlük aktif adreslerin hiç bu kadar yüksek olmadığını belirtmek ilginç. Dolayısıyla, bu noktada bir boğa tuzağının ortaya çıkma olasılığı da çok düşük görünüyor.

Kısa vadeli pozisyonlar, bu yüksek seviyelerdeki bazı kar rezervasyonları nedeniyle zarar görebilir. Bununla birlikte, eğer devam ederse ve 200 DMA’yı kırabilirse, uygun bir trend dönüşü gerçekleşecektir. Bir sonraki ciddi direnç seviyesi 400-450 dolar civarında ve ardından 667 dolarlık ATH’de olacak.

AAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı?
Hangi Yeni Cardano (ADA) Verileri Bize Balina Aktivitesi Hakkında Bilgi Veriyor?
Ethereum, Waves, Axie Infinity Fiyat Analizi: 30 Mart Çarşamba
Terra (LUNA) Yeni ATH Kaydetti, Ancak Endişelenecek Bir Durum Var mı?
Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için AAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!