Yeni Kripto ETP’ler : SOL, ADA ve DOT da Listede!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni kripto ETP’ler : SOL, ADA ve DOT da listede. En son bilgilere göre, yatırım şirketi WisdomTree, Avrupa pazarına yeni bir tür kripto değişim ürünü tanıttı.

Yeni ETP’ler, Yeni Kripto Paralar

Bir basın açıklamasına göre Salı günü Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Polkadot‘u (DOT) kapsayan yeni ETP’ler İsviçre pazarı SIX ve Börse Xetra’da listelendi. Ay sonunda Paris ve Amsterdam’daki Euronext borsaları da bunları ekleyecek.

Kripto ETP’ler, kripto para birimlerine yatırım yapmayı kolaylaştıran ana akım yatırım araçlarıdır. ET’P’ler, düzenleyicilerin kripto ile ilgili mallara hızlı bir şekilde yanıt vermeye çalıştığı Avrupa’da yaygın görünüyor. Bitcoin (BTC) ve Ethereum‘un ötesinde, WisdomTree, VanEck ve 21Shares gibi diğer yayıncılar Avrupa’da (ETH) ürün satmaya devam ediyor.

Yeni Kripto Etp’Ler : Sol, Ada Ve Dot Da Listede!

Öte yandan, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun açıklamalarını çevreleyen belirsizlik nedeniyle, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto varlık yöneticileri Bitcoin spot işlemlerinde (SEC) hala zorluk yaşıyor. Geçen Ekim ayında SEC, nakit ödemeli iki Bitcoin vadeli ETF’sini onayladı.

 

 

Kurumsal Yatırımlar ve Bitcoin

Ayrıca WisdomTree Europe Digital Assets Başkanı Jason Guthrie konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:  ” Yaklaşımımızın önemli bir bileşeni, kurumsal yatırımcılarda yankı uyandıracak stratejiler başlatmak ”

Öte yandan, piyasa rekabeti kripto ETP harcamalarını azaltırken kurumları yenilik yapmaya zorladı. Örneğin geçen hafta FTX ve CoinShares, hisse ödüllerinin bir kısmını yatırımcılara iade edecek olan “ilk” Solana ETP üzerinde çalıştıklarını duyurdular.

ETF ve ETP gibi araçlar, kurumsal yatırımcıları bitcoin piyasasına getirdikleri için önemli girişimlerdir. Sonuç olarak, piyasa bu konuda yapılan her türlü işlemi sürekli olarak izler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yeni Kripto ETP’ler : SOL, ADA ve DOT da Listede!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!