Ünlü Futbolcu Messi, Socios ile Anlaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü futbolcu Messi, Socios ile anlaştı. Dünyanın en tanınmış futbolcusu Messi, kripto fan token şirketi Socios’u tanıtmak için 20 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı.

Anlaşmaya aşina bir kaynağa göre Lionel Messi, dijital fan token işi Socios.com’u tanıtmak için 20 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. NFL oyun kurucu Tom Brady ve NBA yıldızı LeBron James’in ardından Messi, kripto dünyasına giren en son küresel spor süperstarı oldu ve anlaşma, kripto işletmeleri ile futbol arasında büyüyen bir ortaklık dalgasının parçası.

Kasım ayında başlayacak olan Katar Dünya Kupası’na hazırlık olarak Messi, Socios için bir tanıtım kampanyasında yer alacak. Kaynağa göre, Messi’nin üç yıllık sözleşmesi bitcoin ödemelerini içermiyor. 130’dan fazla spor organizasyonu, PSG, Barcelona, Juventus ve Manchester City gibi bir dizi seçkin futbol kulübü de dahil olmak üzere Socios ile anlaşmalar imzaladı.

Together we can do more. Together we can be more.

Introducing https://t.co/2FROhSNgw8’s first global ambassador, Lionel Messi.#BeMoreThanAFan pic.twitter.com/DxiHckf2Wq

— Socios.com (@socios) March 29, 2022

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Futbolcu Messi, Socios ile Anlaştı.
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!