Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Solana yavaş yavaş tüm cephelerde öne çıkıyor. Spot piyasada ilk 10 kripto para birimine girdikten ve kendisini DeFi ve NFT cephesinde lider zincirlerden biri haline getirdikten sonra SOL, şimdi kurumsal yatırımcıları hedefliyor ve bunda oldukça başarılı.

Solana Büyük Paralar Getiriyor

Yatırım araçlarının son birkaç haftadaki performansı iyileşirken, önceki 14 gündeki çıkışlar bu zinciri kesinlikle kırdı. Ancak bu hafta, genel net akışlar kademeli eğimi aştı ve CoinShares, Aralık 2021’den bu yana en büyük girişleri işaret etti.

Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir! 6

Tüm varlıklar arasında SOL, bu hafta 87,1 milyon dolar (toplam 193 milyon doların %37’si) getiren en iyi performans gösteren kripto para oldu. Sadece Ethereum dahil diğer tüm altcoinleri geçmekle kalmadı, aynı zamanda Bitcoin girişlerinin sadece 10 milyon dolar altında kaldı.

Bu gelişme Solana’yı Bitcoin’den hemen sonra lider bir yatırım ürünü haline getirdi ve kral para için yıldan bugüne girişler 162 milyon dolar ve SOL’nin girişleri 95 milyon dolar oldu.

Solana Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir! 7

Bunların çoğu, muhtemelen, özellikle SOL %25,29 oranında arttığı günlerde gözlemlenen toparlanma ile tetiklendi.

Solana Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir! 8

Ancak girişlerin veya rallinin doğrudan etkisi henüz ağ üzerinde görülmedi. Ocak ayına kıyasla, geçen ay Solana’daki aylık aktif kullanıcılarda önemli bir düşüş gözlemlendi. Ancak son bir ayda kullanıcı sayısı açısından pek bir değişiklik olmadı.

Geçen haftadan bu yana, şu anda ortalama 200 bin adreste olan günlük aktif kullanıcılar söz konusu olduğunda kademeli bir eğim oluşuyor.

Solana Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir! 9

Ancak tüm bu yükselişin ortasında Solana’nın enerji kullanımıyla ilgili endişe yatıyor. Solana’nın enerji açısından en verimli zincirlerden biri olduğu biliniyor ve hatta geçen Aralık ayında karbon nötr hale geldi.

Bununla birlikte, Mart ayı için yayınlanan enerji kullanım raporu, işlem başına enerji kullanımında 1989 J’den 2707 J’ye %36’lık bir artışı vurguladı. Ethereum ve Bitcoin’in benzerleriyle karşılaştırıldığında, bu rakam sonsuz küçük, ancak Solana’nın son birkaç ayda artan kullanım ve bunun ileriye dönük nasıl bir engel olabileceği.

Solana Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir! 10

Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir!
SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor?
Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı
Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!
İki Haftalık %30 Artıştan Sonra, Ethereum için Sonraki Hedef Neresi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Kurumsal Girişlere Öncülük Ediyor Ancak Bu Yeni Gelişme Zararlı Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!