SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Yedi haftadan fazla bir süredir SAND, 2,7 ile 4,8 dolar arasında değişen bir aralık buldu. Böylece, boğalar 4 saatlik grafikte yükselen bir takoza işaret ederken 2,7 dolar baz seviyesinden güçlü bir toparlanma sağladı.

Bundan sonra boğalar, bu seviyede bir dirençle karşılaşmadan önce fiyatı 3.6 $ işaretini test etmek için yönlendirebilir. Bu seviyenin altında bir kapanış, boğalar direnci kırmaya çalışmadan önce 3.5 dolar bölgesinin test edilmesine neden olabilir. Basın zamanında, SAND 3.5207 dolardan işlem görüyordu.

SAND 4 Saatlik Grafik

SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor? 3

Önceki yükseliş trendi, altcoin 4,8 dolarlık dirence dokunduğundan olağanüstü kazançlar gördü. Bununla birlikte, ayılar durumu lehlerine çevirdikçe, uzun vadeli 2,7-2,8 dolar destek aralığına doğru dik bir düşüş yaşadılar.

Bu arada SAND, 24 Şubat’ta bir ayın en düşük seviyesine düştüğü için (9 Şubat’tan itibaren) %45.7 düşüş kaydetti. O zamandan beri SAND, alt kanalını kırdı ancak geçen haftaya kadar güçlü bir ralli bulmakta zorlandı. Alt, 20/50/200 EMA’sının üzerinde kapandığı için son iki hafta içinde %34,2’lik bir YG gördü.

Şimdi, mevcut satın alma çılgınlığı SAND’ın 3,6 dolarlık direnci test etmesine yardımcı olacak. Ayılar onu bir aydan uzun süredir savunduğu için, oradan olası bir geri dönüş, 20 EMA’sının (kırmızı) test edilmesini sağlayabilir. Bunun altındaki herhangi bir düşüş, trendin tersine çevrildiğini teyit edecektir. Son olarak, 3,6 doların üzerinde bir kapanış, 3,9-4 dolar bölgesine doğru toparlanma kapılarını açacaktır. 

Gerekçe

SAND SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor? 4

Etkileyici bir toparlanmanın ardından RSI, kendisini dengenin üzerinde konumlandırdı ve alıcıları destekledi. 59 seviyesinin üzerindeki son kapanış, onu 66 seviyesinin olası bir testi için hazırladı. Bu seviyeden bir geri dönüş, devam eden yükselişten önce SAND için kısa vadeli bir gerileme görebilir.

Ayrıca, son zamanlarda fiyat hareketi daha yüksek zirvelere işaret ederken, OBV mevcut direnç noktasını korudu. Bu okuma, geri çekilme olasılıklarını canlı tuttu.

Çözüm

Geri dönüş paterni ve daha düz OBV zirveleri göz önüne alındığında, 3.4 dolarlık bölgeye doğru olası bir gerileme olası olabilir. Ancak 50 EMA’nın 200 EMA’nın üzerine çıkmasıyla SAND yükselişine devam edebilir. Ve önümüzdeki günlerde kademeli olarak 4 dolarlık işarete adım atmayı hedefliyor. 

Ayrıca, alt, kral madeni para ile % 80 30 günlük şaşırtıcı bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak, bu teknik faktörleri tamamlamak için hayati önem taşır.

SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor?
Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı
Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!
İki Haftalık %30 Artıştan Sonra, Ethereum için Sonraki Hedef Neresi?
Bitcoin’in 47 Bin Doların Üzerindeki Yükselişinin 3 Olası Sebebi!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SAND Neden Listelerde Tersine Dönmeye Rağmen Hala Umut Vaat Ediyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!