Ripple Davasında Büyük Gün: Belgeler Açılıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Blockchain şirketi olan Ripple, bir süredir ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yasal bir savaş içerisinde. Bir buçuk yıl süren hukuk mücadelesi sırasında yeni bir gelişme yaşandı. SEC’in belirli belgelerin yeniden düzenlenmesi için daha fazla süre talebi mahkeme tarafından kabul edildi. Bu, Ripple için bir başka zafer anlamı da taşıyor.

Ripple-SEC Davasında Yeni bir Gelişme

SEC ve Ripple davasını yakından takip eden avukat James K. Filan, geçtiğimiz günlerde blockchain şirketinin iyi haberi avukatlarına gönderdiği bir kısa mesajla aldığını doğruladı. Filan, “SEC’den 30 Mart 2022’ye kadar Sanıkların incelemesi için düzenlenmiş belgeleri sunması istendi” dedi. SEC’in, Direktif uyarınca Davalı’nın değerlendirmesi için düzenlenen belgeleri 30 Mart 2022’ye kadar sunması gerekmektedir.

#XRPCommunity #SECGov v. #Ripple #XRP Ripple’s request for extra time regarding the redacted documents was granted in a Text Only Order. The SEC is directed to produce the redacted documents for Defendants’ assessment by March 30, 2022. Defendants’ response is due April 4, 2022.

— James K. Filan 🇮🇪 (@FilanLaw) March 28, 2022

Ripple geçen hafta sunduğu bir önergede, SEC’in düzeltilmiş belgelerin kopyalarını aldıktan sonra belgelerde herhangi bir düzeltmenin gerekip gerekmediğini analiz edip belirleyeceğini belirtti. Mahkeme, SEC’e Ripple’ın analizi için düzeltilmiş belgeler sunmasını emretti ve davalının yanıtı 4 Nisan 2022’de veya öncesinde verilmesi bekleniyor.

XRP Fiyatı Yükseliyor

coinnewstr.com olarak daha önce de belirttiğimiz gibi bir yılı aşkın süredir devam eden davanın yakında çözülmesi bekleniyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçen hafta Müzakere Süreci Ayrıcalığı (DPP) kuralından yararlandı ve ajans ile üçüncü taraflar arasında seçilen toplantı notlarının belirli bölümlerinin yeniden yayınlanması için izin talep eden bir harekette bulundu. SEC, yeniden yazmak istediği bölümlerin, kamu politikasından çok yazarın kişisel görüşüne daha fazla vurguladığı endişelerini dile getirdi.

XRP GrafikXRP Grafik

Bu arada, XRP fiyatı yükselişe geçti. Blockchain şirketinin tokeni XRP, son mahkeme gelişmeleri sonucunda gün içerisinde 0,90 dolar ile en yüksek seviyesine tırmandı. Şu anda bu yazı itibariyle yüzde 1.4 artışla 0,87 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi son yedi günde yüzde 4,3 ve son on dört günde yüzde 12,7 arttı. Yarınki belge sunumundan sonra fiyatın nasıl hareket edeceğini zaman gösterecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Ripple Davasında Büyük Gün: Belgeler Açılıyor! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Davasında Büyük Gün: Belgeler Açılıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!