MycroStrategy’den Bitcoin İçin Kripto Teminatlı Banka Kredisi Alımı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş zekası, mobil tasarım ve bulut tabanlı hizmet sağlayıcısı MycroStrategy, Bitcoin (BTC) satın almak için kredi çektiğini açıkladı. New York merkezli ve endeksleriyle tanınan Nasdaq’ta işlem gören MycroStrategy, geleneksel bir banka olan Silvergate’ten 205 milyon dolarlık kredi alarak, bankaların Bitcoin destekli kredi vermeleri için önemli bir ilerleme kaydediyor.

Toplamda 130.000 Bitcoin (BTC)

Şirket daha önce Bitcoin satın almaları için manşetlere çıkmıştı ve büyük miktarlarda BTC satın alarak kripto para biriminin fiyatını etkileyebiliyordu. MycroStrategy’nin Bitcoin fiyatının 37.865 dolar olduğu Şubat ayında 660 Bitcoin satın aldığı biliniyor. Sonuç olarak şirket, toplam 125.061 Bitcoin biriktirdiğini iddia ediyor.

Şirket, bu kredi sonucunda Bitcoin alıp almadığını söylemese de 205 milyon dolar ile 4.200’den fazla Bitcoin satın alma imkanına sahip. Bitcoin şu anda yazı yazılırken 47.790 dolar civarında bir fiyat değerine sahip. Ancak bu satın alma ile halihazırda 125.000’den fazla Bitcoin’e sahip olan şirket 130.000 BTC’ye ulaşabilir.

Microstrategy Bitcoin

Kripto Para Teminatlı Kredi

Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra Bitcoin düşüşleri ön plana çıktı. Sonuç olarak medya, MycroStrategy‘ye bu düşüşlerin ardından ilk ralli sırasında BTC’lerini satıp satmayacağını sordu. Kripto piyasasının oynaklığına rağmen şirket bu konuda sağlam duruşunu koruyor ve düzenli olarak BTC almaya devam ediyor.

Kripto piyasasını ve özellikle sektörü yönlendiren BTC’ye fon girişleri ve organik alımlar genişledikçe BTC’nin fiyatı doğrudan olumlu etkilenir. Diğer altcoinler bu etkinin bir sonucu olarak yükselişler gördü. Unutulmaması gereken önemli nokta, bir bankanın Bitcoin (BTC) cinsinden borç para vermesidir. Son derece değişken kripto piyasası adına kredi vermek, normalde geleneksel bankalar için riskler taşır. Kripto teminatlı krediler sunan bir bankayla, kriptoların geleneksel pazarlarda daha fazla kabul görmeye başladığı görülüyor ve bu eğilim devam edecek gibi görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MycroStrategy’den Bitcoin İçin Kripto Teminatlı Banka Kredisi Alımı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!