MENA İklim Haftası’nda blockchain ve iklim hareketleri konuşuluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kristina Cornèr, kripto topluluğunun olumlu bir çevresel etkiye nasıl katkı sağlayabileceği konusundaki fikirlerini paylaştı.

Blockchain teknolojisinin, bölgeye dönüştürülebilir iklim faaliyetleri getirmek için kullanılmasına odaklanan Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) İklim Haftası salı günü başladı. Cointelegraph genel yayın yönetmeni Kristina Cornèr ise bir panel tartışmasında iklim hareketleri sektörünün kripto ve blockchain topluluğundan nasıl faydalanabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Cornèr, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen bu oturumda medyanın toplumu blockchain hakkında eğitmedeki rolünün yanı sıra blockchain projelerindeki güven ve işbirliği konularını ele aldı. Genel yayın yönetmeni ayrıca iklim hareketleri topluluğunun olumlu bir çevresel etki sağlamak için blockchain topluluğunun sahip olduğu hırs, eylem ve çeşitlilik gibi güçlerini nasıl kullanabileceği konusuna da değindi.

Cointelegraph genel yayın yönetmeni MENA İklim Haftası panelinde konuşuyor.

Kripto topluluğunun blockchain projelerini oluştururken sahip olduğu zihniyeti açıklayan Cornèr, hırs ve eylem faktörlerinin, blockchain alanındaki kişilerin sahip olduğu en önemli harekete geçirici güçlerden bazıları olduğunu vurguladı.

“Kripto topluluğunu oluşturan kişiler cesur ve hırslılar, ve iklim hareketlerinin de şu an tam olarak buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Tartışmaları “ne yapabiliriz”den “hadi yapalım”a dönüştürmek, blockchain üyelerinin projelerini nasıl oluşturduklarını tanımlıyor.”

İlginizi Çekebilir: İklim konferansında kripto sürdürülebilirlik çözümleri ele alındı

Çeşitliliklerin devreye girmesinin öneminden de bahseden Cornèr, blockchain projelerinin de bu sayede, topluluk içerisinde değişim yaratabilecek çeşitli yeni çözümler bulabileceğini söyledi.

“İşbirliği, mümkün olduğu kadar çok sesi bir araya getirmektir, aynen bu panelde olduğu gibi. Blockchain alanı da bununla ilgili, çünkü orda da farklı sesleri bir araya getirebiliyorsunuz ve bunun sonucunda da çeşitli çözümler ortaya çıkabiliyor.”

Corner, Cointelegraph ekibinin de her zaman ses vermeye açık olduğunu yineledi ve bu iki topluluğun gelecekte daha fazla işbirliği kurmasını umduğunu söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MENA İklim Haftası’nda blockchain ve iklim hareketleri konuşuluyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!