LUNA’dan Yeni ATH: Tüm Zamanların En Yüksek Fiyat Seviyesine Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra blok zincirinin yerel kripto para birimi LUNA, tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. LUNA, 106 dolarlık fiyat seviyelerini aştı ve son yükseliş dalgalanmalarıyla yeni bir ATH belirledi.

LUNA’dan Yeni ATH

Terra Vakfı, stabil kripto parası TerraUSD (UST) rezervlerini korumak için büyük miktarlarda BTC satın alarak LUNA’ya önemli bir yükseliş desteği sağladı. Piyasanın son zamanlardaki olumsuz eğilimine rağmen güçlü bir fiyat performansını koruyan LUNA, Bitcoin yükseliş hızını yeniden kazanırken değerinin daha da hızlı yükseldiğini gördü. Son zamanlardaki yukarı yönlü hareketlerin ardından LUNA, 106$ fiyat seviyelerini geçti ve tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi.

terra-luna

Değerdeki bu artışlarla, Terra blok zincirinin yerel kripto para birimi LUNA, CoinMarketCap verilerine göre sekizinci sırada yer alarak piyasa değeri sıralamasında Solana’yı (SOL) bir kez daha gölgede bıraktı.

Bitcoin (BTC) 48.000 Dolara Ulaştı

Kaydedilen en son fiyat hareketleri ile 28 Mart’ta gün içinde 48.000 dolar fiyat seviyelerine birden fazla iğne atan Bitcoin (BTC), 47.500 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Son fiyat artışlarından sonra, Ethereum (ETH) de 3.400 doları aştı. CoinGecko verilerine göre kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri 2,23 trilyon dolara ulaştı. Pazardaki artan trend ve yakaladığı yukarı yönlü ivme ile LUNA, yeni bir ATH kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

LUNA’dan Yeni ATH: Tüm Zamanların En Yüksek Fiyat Seviyesine Ulaştı! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LUNA’dan Yeni ATH: Tüm Zamanların En Yüksek Fiyat Seviyesine Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!