Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde Bitcoin, 4 saatlik 20 EMA’sını dirençten acil desteğe çevirdikten sonra, Dogecoin kısa vadeli tekniklerinde yükseliş eğilimi gösterdi. Alt, Monero ile birlikte 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kama (ters formasyon) gördü. 

Ayrıca, Ethereum Classic, likidite aralığına yaklaşırken bir yükseliş eğilimini de onayladı. 

Dogecoin (DOGE) Analiz

Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı 4

Uzun vadeli 0.11 $ tabanını test etmek için 0.16 $ işaretini kaybettikten sonra DOGE, 4 saatlik grafiğinde iki yakınsak çizgi (beyaz) arasında toparlandı. Alt, son 14 günde yaklaşık %32.8’lik bir yatırım getirisi gördü ve 0.14 dolarlık hayati desteği geri aldı.

Son ralli, boğaların gidişatı kendi lehlerine çevirmesiyle DOGE’yi 20/50/200 EMA’nın üzerine itti. Şimdi, 0.15 $ işaretindeki uzun vadeli trend çizgisi direnci sağlam kaldı.

Basın zamanında, DOGE 0.147 dolardan işlem gördü. RSI, 54 desteğini korurken aşırı alım işaretini test etmeye devam etti. DOGE 0.15$ seviyesinden geri dönerse, RSI ile düşüş eğilimini teyit edecektir. Bu arada, MACD çizgileri, histogramı sıfır çizgisinin altına düşerken düşüş eğilimi gördü. Bu yörünge, 20 EMA desteğine doğru bir düşüşe neden olabilir.

Ethereum Classic (ETC) Analiz

AnalizDogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı 5

ETC, Eylül ayının en yüksek seviyesinden değerinin %70’inden fazlasını kaybetti ve 22 Ocak’ta dokuz ayın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, altcoin son iki haftada agresif bir %91.9 iyileşme gördü. 

Sonuç olarak, 29 Mart’ta dört ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 37 $ işaretinin üzerine çıktıktan sonra ETC, Kontrol Noktasına (kırmızı) doğru sıçradı. 

Basın zamanında, ETC 51.93 dolardan işlem görüyordu. Yükselen RSI, düşen bir kama arasında geriledi. Ancak boğalar orta hat desteğini sağladı. Böylece, 60 işaretine meydan okumayı amaçlayan desenli bir çıkış gördü.

Monero (XMR) Analiz

AnalizDogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı 6

XMR, 296 dolarlık direnci devirmek için mücadele ettikten sonra düşüş eğilimini körükledi. O zamandan beri, fiyat hareketi hayati fiyat noktalarının altına düşmeye devam etti ve alt, Kasım ayının en yüksek değerlerinden değerinin yarısından fazlasını kaybetti.

24 Şubat’ta 13 ayın en düşük seviyesini gördüğünden beri XMR, uzun vadeli 222 dolarlık direncine doğru yaklaşık %70 toparlandı. Bu arada, 4 saatlik grafiğinde yükselen bir takoz gördü.

Basın zamanında alt, 224.59 dolardan işlem gördü. RSI  kademeli büyümesini sürdürdü ve aşırı alım bölgesine yaklaştı. Buradan olası bir geri dönüş, yatırımcıları/traderları şaşırtmamalıdır. Ayrıca, Sıkıştırma Momentum Göstergesi okumalarında gri noktalar parladı. Bu okuma, yakın vadede yüksek bir oynaklık aşaması gerektirdi.

Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı
Bitcoin 48K $’a Dokundu, Terra Grafiği 100 $’ın Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!
İki Haftalık %30 Artıştan Sonra, Ethereum için Sonraki Hedef Neresi?
Bitcoin’in 47 Bin Doların Üzerindeki Yükselişinin 3 Olası Sebebi!
Bitcoin 3 Ayın En Yüksek Seviyesine Çıkarken Kripto Piyasaları Günde 120 Milyar Dolar Ekliyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin, ETC, Monero Fiyat Analizi: 29 Mart Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!