Bitcoin grafiğindeki bu gösterge "alım için tam zamanı" diyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin kilit bir uzun vadeli hareketli ortalamayı geçmeye çalışırken, bir göstergeye göre geçişten sonra değil, önce alım yapılmalı.

Bitcoin (BTC) kilit bir uzun vadeli hareketli ortalamayı geçmeye çalışırken, bir göstergeye göre geçişten sonra değil, önce alım yapılmalı.

Zincir üstü izleme kaynağı Ecoinometrics, 29 Mart tarihli gönderilerinde BTC/USD paritesi için Mayer Çarpanı’nın işaret ettiği klasik giriş noktasına dikkat çekti.

Mayer Çarpanı dönüm noktasına yaklaşıyor

Bitcoin yeni haftada da gücünü korudu ve kripto para, geçtiğimiz gece 2022’nin en yüksek seviyesine ulaştı.

Boğalar bazı kilit hareketli ortalamaları da geçmeyi başardı. Fiyat hareketi henüz kesin olmasa da, Bitcoin’in kasım ayında görülen rekor seviyeleri dahi geçebileceğine dair beklenti artıyor.

Sırada 48.300 dolarda bulunan ve geçtiğimiz 24 saatte test edilen 200 günlük hareketli ortalama (DMA) bulunuyor. 200DMA, kârlı giriş noktalarını belirlemek için spot fiyatın bu hareketli ortalamaya oranını ölçen Mayer Çarpanı göstergesinin kilit unsurlarından biridir.

Çarpanın 2,4 puanın altında olması, yatırımcılar için uzun vadeli ödüllerin sinyalcisi olma eğilimi gösteriyor. Ocak ayında 0,76 puanda dip yapan çarpan, salı günü itibarıyla 0,98 ölçüldü.

“Alım için iyi bir zaman,” diye belirten Ecoinometrics, 200DMA’nın geçilmesi boğa tuzağı olsa dahi, bu tür durumlarda yaşanan kayıpların tarihsel olarak “küçük” olduğunu ekledi.

Bitcoin Mayer Çarpanı grafiği (ekran görüntüsü). Kaynak: BuyBitcoinWorldwide

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin grafiğindeki bu gösterge "alım için tam zamanı" diyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!