Yaptırımların Kripto Yoluyla Delinmesini Önlemek için Japonya, Borsa Yasasını Gözden Geçirecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptırımların kripto yoluyla delinmesini önlemek için Japonya, borsa Yasasını gözden geçirecek. Japonya, Rusya’nın yaptırımlardan kaçmak için şifre kullanmasını önlemek için Borsa ve Dış Ticaret Yasasını değiştirmeyi planlıyor.

Yaptırımların Kripto Yoluyla Delinmesini Önlemek için Japonya, Borsa Yasasını Gözden Geçirecek.

Reuters’e göre, Japonya Başbakanı Fumio Kishida, yaptırımlardan kaçınmak için Rusya’nın kripto para birimini kullanmasını yasaklamak için borsa yasasını değiştirmeyi planlıyor. Kishida, söz konusu yasada değişiklik yapılmasını istedi ve reformları mümkün olan en kısa sürede milletvekillerine sunmaya söz verdi. Değişiklikler, dijital varlıkları kullanarak yaptırımları aşmaya çalışan Rusya’ya karşı güvenliği artırmayı amaçlıyor.

 

 

Japonya Finansal Hizmetler Ajansı ve Maliye Bakanlığı, bu ayın başlarında yaptırımlar nedeniyle yaklaşık 30 kripto borsasından kripto işlemleri yapmamalarını istedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Yaptırımların Kripto Yoluyla Delinmesini Önlemek için Japonya, Borsa Yasasını Gözden Geçirecek yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yaptırımların Kripto Yoluyla Delinmesini Önlemek için Japonya, Borsa Yasasını Gözden Geçirecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!