Bu Altcoinler Piyasaya Meydan Okuyor! İşte Son 24 Saatte En Çok Değer Kazananlar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para birimi Bitcoin ve birkaç altcoin son birkaç günde hızla yükselmeye başladı. Bu artış Bitcoin’in fiyatını 47.000$’a çıkarırken, birçok altcoinin değerini de yükseltti.

Ancak bu altcoinler, tüm kripto para piyasasını geride bırakarak son 24 saatte en fazla kazancı elde etti. İşte Son 24 Saatte En Çok Değer Kazanan altcoinler;

Holo (HOT)

Her şeyden önce, piyasa değerine göre dünyanın 83. en büyük kripto para birimi olan Holo (HOT) ortaya çıkıyor. Bu hafta başında 0,0044$’dan işlem gören Holo, yükseliş trendine girdi.

Holo’da (HOT) başlayan bu artış sonucunda Holo’nun (HOT) fiyatı ilk olarak 0,054 dolara yükseldi. Daha sonra daha önce 0,0050 doların altına düşen altcoin, dün itibarıyla yeniden güç kazanarak 0,0072 dolara yükseldi.

CoinMarketCap verilerine göre Holo (HOT), son 24 saatte yüzde 31,26 artışla yazı yazılırken 0,0068 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Filecoin (FIL)

Son 24 saatte en fazla büyüme gösteren bir diğer kripto para birimi Filecoin (FIL). Şu anda piyasa değeri açısından 37. sırada yer alan Altcoin, kripto para piyasasındaki yükselişten ilk yararlananlardan biri oldu.

Öyle ki ünlü altcoin hafta başında 17 dolardan işlem görüyordu ancak o zamandan bu yana yaşanan yükselişler sonucunda 19 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Ayrıca, dün başlayan büyük kripto para birimi Bitcoin’deki büyüme ile birlikte FIL ive kazandı ve 25,42 dolara yükseldi.

CoinMarketCap verilerine göre Filecoin (FIL), bu makalenin yazıldığı an itibariyle son 24 saatte yüzde 27.39 artışla hala 24.81 dolardan işlem görüyor.

Gnosis (GNO)

Son olarak, son 24 saatte en çok büyümeye sahip kripto para birimi Gnosis’e (GNO) daha yakından bakalım. Piyasa değerine göre dünyanın en büyük 98. kripto para birimi olan Gnosis, son 24 saatte en çok büyüme gösteren kripto para birimidir.

Öyle ki, Gnosis hafta başında 318$’dan işlem görürken hafta sonunda 340$ seviyelerine yükseldi. Ancak Bitcoin 47.000 doları toparlarken yükseliş ivme kazandı ve fiyat 440 dolara yükseldi.

CoinMarketCap verilerine göre Gnosis, bu makalenin yazıldığı tarihte son 24 saatte yüzde 27.30 artışla hala 438 dolardan işlem görüyor.

Bu Altcoinler Piyasaya Meydan Okuyor! İşte Son 24 Saatte En Çok Değer Kazananlar! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Altcoinler Piyasaya Meydan Okuyor! İşte Son 24 Saatte En Çok Değer Kazananlar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!