Bitcoin’in Son Varış Noktası! Altcoinler Artabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in son Varış noktası! altcoinler artabilir. Son 24 saatte %7’den fazla değer kazanan Bitcoin, şu anda yazı yazılırken 47.685 dolardan işlem görüyor. 48.000 dolara giden yol, fiyatın 45.500 doları aşmasıyla başladı. Bitcoin, 47.820 doların ötesine geçmek için mücadele ederken kısa ve uzun vadede hangi yüksekliklere ulaşacak?

Bitcoin (BTC) İçin Hedef Burası

Bitcoin (BTC) fiyatı, düşüş eğilimi gösteren teknik konfigürasyondan yükseliş eğilimine geçti. Bu koşul, ikinci çeyrek için 58.000 dolar hedefine ulaşılmasını sağladı. 27 Mart’ta Bitcoin, günlük zaman diliminde yükselen üçgeninden çıktı ve çok beklenen 50.000 dolarlık dönüm noktasını ticaret aralığına getirdi. Yükselen üçgenler devam kalıplarıdır, yani genellikle sıkılaştırma aralığının dışına çıktıktan ve fiyatı önceki trend yönünde geri gönderdikten sonra çözülürler.

Bitcoin’in Son Varış Noktası! Altcoinler Artabilir!

 

Bitcoin, düşüş trendinde kaldıktan sonra yükselen bir üçgen oluşturarak daha fazla düşüşü önledi. Bunun yerine, 2 Ocak 2022’de en son görülen 47.700 dolar seviyesini, formasyonun 45.000 dolar civarındaki en üst yatay trend çizgisinin üzerine çıkarak aştı.

Altcoinler Ralliye Başlayabilir

Altcoinlerin dalgalanması, Bitcoin’in fiyatı yükseldiğinde beklediğimiz şeydir. Aralık 2018 ile Nisan 2019 arasında, popüler piyasa analisti Peter Brandt’in benzer bir üçgen modeli çizmesinden sonra Bitcoin 3.100 dolardan 14.000 dolara keskin bir şekilde yükseldi. Fraktal göre, Bitcoin üçgenin üst yatay ve alt yükselen trend çizgileri arasındaki maksimum mesafeye ulaşabilir ancak bu 58.000 dolar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bağımsız uzman “dave the wave”e göre Bitcoin’in mevcut rekoru olan 69.000 Dolara yakında ulaşılabilir. Haftalık bazda, analist Bitcoin için logaritmik destek seviyesine sahip daha geniş bir artan üçgen oluşumuna dayalı olumlu bir tahmin yayınladı.

Bununla birlikte, kurulumu, 69.000 doları geçemezse, Bitcoin’in 40.000 doların altına düşme potansiyelini artırıyor. Bitcoin yükselen üçgenleri, hem daha kısa hem de daha uzun zaman çizelgesi çizelgelerinde özellikle olumludur. Önemli haftalık hareketli ortalamalar ve Fibonacci geri çekilme seviyeleri nedeniyle hala aşağı yönlü endişeler var.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bitcoin’in Son Varış Noktası! Altcoinler Artabilir! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’in Son Varış Noktası! Altcoinler Artabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!