Popüler Kripto Borsası Coinbase’den Önemli Açıklama Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Kripto Borsası Coinbase’den Önemli Açıklama Geldi. Coinbase, Kanada, Singapur ve Japonya’daki kullanıcılardan, giden kripto işlemleriyle ilgili ek bilgileri diğer platformlara açıklamalarının istenebileceğini duyurdu

Coinbase, Bu Ülkelerdeki Kullanıcılardan Ek Bilgiler İsteyecek

1 Nisan’dan itibaren dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Coinbase yeni kuralları uygulayacak. Coinbase’in yeni kriterleri, yalnızca kullanıcıların etkileşimde bulundukları kişi ve/veya kuruluşlar hakkında ek bilgi vermesi gereken üç ülkenin mevzuatına uygun olacaktır.

Coinbase’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:  “Kanada, Singapur veya japonya’da bulunuyorsanız ve Coinbase dışına dijital varlık gönderiyorsanız, ülkeye bağlı olarak varlıkları gönderdiğiniz cüzdanın türü ve alıcı hakkında bilgi vermeniz gerekebilir “.

Hangi Bilgiler Gerekli?

Kullanıcılar, Kanada’da ikamet ediyorlarsa, alıcının adını ve ikamet bilgilerini sağlamalıdır. Kullanıcılar, Singapur’da ikamet ediyorsa alıcının tam adını ve ikamet ettiği ülkeyi vermelidir.

Ancak Japonya’daki bireyler için Coinbase, göndericilerin alıcının borsa adını, adresini ve cüzdanını göndermesini isteyecektir. Tek istisna, alıcının aynı zamanda bir Coinbase kullanıcısı olmasıdır, bu durumda kullanıcının ekstra bilgi vermesi gerekmeyebilir.

Popüler Kripto Borsası Coinbes’den Önemli Açıklama Geldi!

Kanada’daki kullanıcılar, 1.000 CAD’yi aşan işlemler için ek bilgi sağlamalıdır, ancak Japonya ve Singapur’da ikamet edenler, bu ayrıntılar herhangi bir platform dışı işlem için gerekli olduğundan, sağlamaz.

Herhangi bir ülkede kayıtlı olan ancak artık orada yaşamayan kullanıcılar, zarar görmemeleri için platformdaki ikamet durumlarını değiştirmeye teşvik edilir.

Kripto Topluluğu Nasıl Hissediyor?

Birçok kişi, Bitcoin işinin büyüdükçe ve daha popüler hale geldikçe daha fazla düzenleme göreceğini tahmin etti, ancak hiç kimse yetkililerin bu tür bilgileri göndermeye başlayacağını tahmin etmemişti.

ZKTim’e göre Kanada’daki yeni yasalar, ülkenin “hızla daha otoriter bir devlete dönüştüğünü” kanıtlıyor, bu da ülkenin kamyon şoförünün protestosunu bastırmak için daha önce aldığı sert adımları ima ediyor.

Bazı kullanıcılar, ek isteklerin kullanıcıları Coinbase gibi merkezi borsalardan uzaklaştırıp merkezi olmayan borsalara ve kendi kendine depolanan cüzdanlara yönlendireceğini düşünüyor. Diğerleri, bu eylemin Bitcoin sektörünün kuruluş ilkelerine aykırı olduğunu savundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Popüler Kripto Borsası Coinbase’den Önemli Açıklama Geldi! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Kripto Borsası Coinbase’den Önemli Açıklama Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!