Popüler Analist, Bu Altcoin’i İşaret Etti! Yüzde 400 Artış Bekliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti Coin Bureau, merkezi olmayan veri depolamaya odaklanan popüler bir kripto para projesinin önemli bir yükseliş potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

Coin Bureau,, Bu Altcoinde %400’lük Artış Bekliyor

Coin Bureau‘nun sunucusu Guy, yakın tarihli bir videoda 1,99 milyon YouTube abonesiyle dünyanın bilgilerini kurcalamaya karşı artan talep hakkında konuştu.

Analiste göre, Solana (SOL) tarafından işlem geçmişini korumak için halihazırda kullanılan bir protokol olan Arweave (AR), değişmez veri depolama için artan talebi şimdiden karşılıyor.

Analistin Arweave ile ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

Fiyatlandırmadan bağımsız olarak, mevcut göstergeler Arweave kullanımının katlanarak artmaya devam edeceğini ima ediyor. Olayları bir perspektife oturtmak gerekirse, geçen Ağustos ayında Arweave’i devraldığımda yalnızca 151 madenci vardı ve şu anda yaklaşık 1.200 madenci var.

Arweave’in cüzdan sayısı 90.000’den 155.000’in üzerine çıktı ve tutulan veri miktarı 10 terabayttan 55 terabaytın üzerine çıktı. Arweave’deki aylık işlem büyümesi ise geçen yıl arttı ve yavaşlama belirtisi göstermiyor.

Projenin zincir üstü istatistiklerine dayanan analist, AR‘nin şu anki fiyatı olan yaklaşık 34,75 $’dan %400 artışla önemli bir yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Analist, daha önceki açıklamalarına ek olarak şu açıklamaları yaptı:

Arweave, büyüme için çok fazla alana sahip olduğunu gösteren orta düzeyde bir piyasa değerine sahiptir. AR, uygun entegrasyon ve talebi artıran merkezi olmayan uygulamalarla uzun vadede 5 kat daha kolay hale gelebilir.

Coin Bureau bu altcoini işaret etti

Analist Polkadot’u İşaret Etti

Guy, işlem kaydı için Arweave’i kullanan bir sonraki platform olarak Polkadot‘tan (DOT) bahsetti ve şunları söyledi:

Arweave’in kurucusu Sam Williams’ın Eylül ayı röportajında ​​söylediğine göre Polkadot, işlem geçmişlerini kaydetmek için Arweave’i kullanacak kripto para birimlerinden biri.

Polkadot’un geliştiricilerinin geçen yıl boyunca odaklarını saf ademi merkeziyetçiliğe değiştirdiği göz önüne alındığında, bu mantıklı.

Popüler Analist, Bu Altcoin’i İşaret Etti! Yüzde 400 Artış Bekliyor yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Analist, Bu Altcoin’i İşaret Etti! Yüzde 400 Artış Bekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!