İş Adamı ve Girişimci Alphan Manas’dan Metaverse Açıklamaları!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş Adamı ve Girişimci Alphan Manas’dan Metaverse Açıklamaları. Girişimci ve iş adamı Alphan Manas, metaverse ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Tepebaş Belediyesi ve Türkiye Genç İşadamları Derneği işbirliğiyle ‘Gelecek Trendleri ve Metaverse’ etkinliği düzenlendi. Derin Teknolojiler Uzmanı ve metaverse sektörünün Türkiye’nin en tanınmış isimlerinden Alphan Manas etkinlikte konuştu. Toplantıya Tepebaş Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu ve TÜGAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin katıldı.

Türkiye Metaverse’te Dünyadan Daha İleride Olacak”

İş Adamı ve Girişimci Alphan Manas’dan Metaverse Açıklamaları!

Girişimci ve iş adamı Alphan Manas, ihlas Haber Ajansı’na metaverse ve geleceğin teknolojileri hakkında konuştu. Manas, Türkiye’nin metaverse’de çok önemli bir rol oynayacağını belirtti.

“Şu andaki bilgisayar alt yapısının en az bin kat daha güçlenmesi gerekiyor. Elektrik harcamalarının yükselmesi, yeni ekran teknolojilerini çıkması gerekiyor ve iletişim hızlarının artması gerekiyor. Dolayısıyla önümüzde zaman var. Metaverse artık kaçınılmaz. Bu başarılı bir başlangıç olacak ama teknoloji arkadan gelecek. Türkiye dünyadan daha ileride olacak. Çünkü Türkiye’de metaverse konusunda çalışma yapan firmalar, dünya çapındalar. Çoğunun Amerika’da da ofisleri var ve yabancı yatırım alıyorlar. İlk kez Türkiye olarak biz başlangıç çizgisinde herkesle beraberiz, hatta bazı konularda da öndeyiz.”

“Metaverse İle İlgili Yeterince Bilgi Sahibi Olmamız Sağlanmalı”

TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, metaverse ve geleceğin teknolojileri için gerekli bilgi altyapısının oluşturulmasının yanı sıra topluma da katkı sağlanması gerektiğini söyledi.

“Şu anda bu konu Türkiye’nin ve dünyanın gündeminde. Özellikle bir hafta içerisinde hem devlet hem milli eğitim hem de birçok tarafta metaverse ile alakalı açıklamalar yapılıyor. İş dünyasının da yapması gereken şey, bu kavramla alakalı yeteri kadar bilgi sahibi olmamızı sağlamak. Çünkü kavramla ilgili bilgi sahibi değiliz. Sadece internette yazan şeyleri araştırarak öğrenmeye çalışıyoruz. Bu süreçte bizlerin en önemli katkı sağlayabileceğimiz şey toplumda bu tür kavramların hızlıca bilinmesini sağlamak.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

İş Adamı ve Girişimci Alphan Manas’dan Metaverse Açıklamaları! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İş Adamı ve Girişimci Alphan Manas’dan Metaverse Açıklamaları!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!