Ethereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Boğalar son birkaç gün içinde güçlerini pekiştirirken, küresel kripto piyasası değeri sonunda 2 trilyon doların üzerinde kapandı. Sonuç olarak, kral altcoin kanaldaki yörüngesine devam etti ve 3.100 dolarlık işareti devirmeyi hedefledi.

Dogecoin, kısa vadeli tekniklerinde aşırı alım pozisyonu sergiledi ve RSI ile düşüş eğilimini onayladı. Ayrıca Solana, klasik bir EMA şeritlerinin boğaların lehine döndüğünü görürken, CMF’si kısa vadeli bir düşüş görebilir.

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar 4

Bir önceki düşüşü sırasında ETH, kritik öneme sahip 3.200 $ seviyesini kaybederken, ayılar bu seviyeyi dirence çevirdi. Düşüş aşaması, 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine doğru düşerken ETH’nin değerinin yarısından fazlasını kaybetmesine neden oldu.

Boğalar 2.300 dolarlık tabanı sağlam tutarken, alt fiyat son iki ayda yaklaşık %46 arttı. Son zamanlarda, ETH iki aylık trend çizgisi desteğinden (beyaz, kesikli) geri döndü ve 4 saatlik grafiğinde iki yukarı kanala tanık oldu. Şimdi, boğaların önündeki en büyük engel 3,183 dolar seviyesinin yakınındaydı.

Basın zamanında, ETH 3.140.7 dolardan işlem görüyordu. Yakın zamanda dengeden geri dönüşün ardından, RSI yukarı kanalda geri döndü. Görünür bir yükseliş kenarı gösterdikten sonra, 66 işaretli tavanı test etmeyi amaçladı.

Dogecoin (DOGE) Analiz

AnalizEthereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar 5

DOGE, Şubat ayının en düşük seviyelerine ulaşmak için 0.13 $ seviyesinden düştükten sonra, 4 saatlik grafikte yükselen bir genişleyen takozda (sarı) toparlandı. Alt, son 12 günde yaklaşık %27’lik bir yatırım getirisi elde ederken, hayati öneme sahip 0.13 dolarlık desteği geri aldı.

Boğalar trendi kendi lehlerine yönlendirirken, son rallisi  DOGE’yi 20/50/200 EMA’nın üzerine çıkardı. Şimdi, üç haftalık trend çizgisi direnci (beyaz, kesikli) kısa vadede sağlam kaldı.

Basın zamanında, DOGE 0.1374 dolardan işlem gördü. RSI, 54 desteğini korurken aşırı alım işaretinden kademeli olarak geri çekilmeye devam etti. Şimdi, fiyatla düşüş eğilimi gördü. Bu yörünge, olası bir yakın vadeli geri çekilmeye işaret etti. Bu arada,  alıcılar artan güçlerini sergiledikleri için MACD  hatları başka bir yükseliş geçişi gördü.

Solana (SOL) Analiz

AnalizEthereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar 6

SOL, yılın başından bu yana yaklaşık %57’lik bir kayıp gördü ve 24 Şubat’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, 102 dolarlık direncine doğru %40’ın üzerinde bir sıçrama gördü.

Ancak bu direnç, dört aylık trend çizgisi direnci (beyaz, kesikli) ile çakıştı. Bu nedenle, 80 dolarlık tabandan toparlanma, trend değiştiren bir ralliyi tetikleyemedi. Ancak  EMA şeritleri  yükseliş eğilimine girerken, alıcılar hala kontrol altındaydı.

Basın zamanında, SOL 99.89 dolardan işlem görüyordu. Orta hattı birkaç kez test ettikten sonra, CMF  sonunda 0,20 dolar seviyesine doğru bir canlanma gördü. Ayrıca CMF, fiyatla gizli bir düşüş eğilimi gözlemledi. Bu okuma, olası bir kısa vadeli gerilemeyi gerektirdi.

Ethereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar
DOGE, BTC’nin 45 Bin Dolara Göz Atmasıyla% 5 Arttı!
ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı?
Ethereum Alternatifi ve İki Düşük Kapasiteli Altcoin Sadece Bir Haftada %60’tan Fazla Arttı!
XRP, Avalanche, Polkadot Fiyat Analizi: 26 Mart Cumartesi

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!