Chainlink 15 Doların Üzerine Çıktı, Likidite Arayışında Daha Yükseğe Çıkabilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Chainlink, Haziran 2021’den itibaren işlem görüyor. Geçen ay fiyat bu düşük seviyelerin altına düştü, ancak talep onu daha yükseğe çıkarmak için yeterliydi. Öte yandan Chainlink, Limonata Kripto İklim Koalisyonu’nun bir parçası oldu . Bu, geçimlik çiftçilere hava sigortası sağlamak amacıyla platformu Koalisyonun kullanımına sunacaktır.

Chainlink 1 Günlük Grafik

Chainlink 15 Doların Üzerine Çıktı, Likidite Arayışında Daha Yükseğe Çıkabilir mi? 3

Fiyat, 15.3 dolarlık eski direnç seviyesini aştı ve bunu destek olarak yeniden test edebilir. Her durumda, bunu LINK için daha yüksek bir koşu takip edecek, 18 dolarlık alan (kırmızı kutu) düşüş eğilimini temsil ediyor, bu da burada satış baskısının güçlü olacağı anlamına geliyor. Bu, büyük piyasa katılımcıları tarafından uzun pozisyonları yakalamak için kullanılabilir.

Öte yandan, 18$-19,5$ alanı, Hacim Profili Görünür Aralığı aracındaki Değer Alanı Düşüklerini de temsil eder. Bu nedenle, bu alana bir hareket de bir yükseliş gelişimi olacaktır.

Hangisi olurdu? Bir boğa tuzağı mı yoksa bir yükseliş trendinin teyidi mi? Pek çok şey Bitcoin’e de bağlı olacaktır, ancak önümüzdeki haftalarda 18 doları aşan bir hareketle birlikte talep görülürse, bu bir yükseliş trendinin teyidi olacaktır.

Gerekçe

Chainlink Chainlink 15 Doların Üzerine Çıktı, Likidite Arayışında Daha Yükseğe Çıkabilir mi? 4

Bu talebi nerede görebiliriz? Güvenilir ancak basit bir araç OBV’dir. Durum şu ki, OBV görünürde bir yükseliş dönüşü sinyali vermedi. Mart ayının satıştan biraz daha fazla alım hacmi gördüğünü, ancak geniş bir marjla olmadığını gösterdi.

RSI bir kez daha nötr 50’nin üzerine çıktı ve günlük zaman çerçevesinin bir kez daha yükseliş eğilimine sahip olduğunu gösterdi. ADX (sarı) 20’nin altında olduğu için DMI henüz önemli bir ilerleme eğilimi göstermedi.

Çözüm

Chainlink, önümüzdeki haftalarda yükseliş görünümüne sahip. Fiyat her zaman likiditeye çekilir ve şimdi 15,3 dolar kırıldığına göre, bir sonraki adım 18 dolar alanına ve 19,5 dolar seviyesine doğru yükselmeden önce destek olarak yeniden test edilebilir.

Chainlink 15 Doların Üzerine Çıktı, Likidite Arayışında Daha Yükseğe Çıkabilir mi?
Cardano Fiyat Analizi: ADA, 1.5 $ ‘da Hedefli Boğa Kupa ve Sap Modeli Oluşturuyor!
Ethereum, Dogecoin, Solana Fiyat Analizi: 27 Mart Pazar
DOGE, BTC’nin 45 Bin Dolara Göz Atmasıyla% 5 Arttı!
ApeCoin Fiyat Tahmini – APE Fiyatı Yakında 50 Dolara Ulaşacak mı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Chainlink 15 Doların Üzerine Çıktı, Likidite Arayışında Daha Yükseğe Çıkabilir mi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chainlink 15 Doların Üzerine Çıktı, Likidite Arayışında Daha Yükseğe Çıkabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!